Bojana Janković
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Bojana Janković preminula je 19. aprila i za sobom ostavila neutešnu porodicu, prijatelje i bivše kolege. 

Bivša voditeljka Pinka sahranjena je danas na Novom groblju.

Veliki broj kolega, prijatelja i rodbine ispratio je Bojanu na večni počinak.

Niko nije mogao da sakrije tugu i žal za lepom Bojanom.

Njen bivši suprug Ognjen Janković, u više navrata je grlio i ljubio Bojanin kovčeg, dok je porodica nema od bola jedva stojala na nogama.

On je pre samog spuštanja kovčega održao emotivni govor. 

- Ne postoji način da je bilo ko zaboravi. Njene oči, osmeh, zanosna lepota… Briga zadruge, nesebičnost, bila si jedna jedinstvena neponovljiva. Najbolji ortak, šmeker, verna najbližima, omiljena kolegama. Znaš i sama koliko ljudi nas je zvalo i pričalo o tebi, Bojana, vidiš da nije slučajno, da ti danas damo malo ljubavi. Ljubav je ono sto ostaje od zena kakva si ti. Ti si obožavala muziku, a još vise da igraš, bila si dobra denserka. Naučila si nas mnogo toga, danas nas učiš da pobedimo strah. Mi se više ne bojimo ničega i spremni smo za sve sto sledi jer si nas ujedinila u ljubavi. Bojana, Boko, Boksi, svi smo imali omiljeni nadimak, mnogi su te zvali ljubavi, seko, tetka, mama i uvek ce te zvati mama ti to znaš. Ostavila si iza sebe naslednike, neka te Bog zagrli za nas, a mi ćemo draga naša da te volimo zauvek - rekao je Ognjen.

U toku samog opela, njenoj starijoj ćerki se slošilo, te je u pratnji sestre od tetke napustila kapelu, kako bi udahnula malo vazduha i došla sebi.

Voditeljka Dušica Jakovljević i pevačica Katarina Sotirović pri susretu su pale jedna drugoj u zagrljaj i zajednički se isplakale. Njih sve su bile jedne od najbližih prijateljica Bojane Janković.

Podsetimo, Bojana Janković pronađena je mrtva u jednom stanu u Beogradu, pišu mediji.

Ona se proslavila kao voditeljka Pinkove čuvene emisije "City", koju su mnogi u Srbiji obožavali.

Dvehiljaditih godina pogotovo je uživala popularnost, a pored voditeljstva bavila se i manekenstvom. Kako pišu mediji, Bojana je studirala psihologiju, kao i njena sestra bliznakinja Ivana, koja je takođe poznata javnosti.

Bojana Janković je bila u braku i sa muzičarem Ognjenom Jankovićem koji je član muzičke grupe "Beogradski sindikat" sa kojim ima dve ćerke.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading