URAGANKE POKIDALE Na prvoj probi u Roterdamu Srpkinje oduševile kritičare, ali jednu stvar im zameraju!
Printskreen/Youtube

Srpske predstavnice na ovogodišnjem Evrosongu, grupa "Hurricane" imale su prvu probu u roterdamskoj areni "Ahoy" danas popodne. 

Popularne uraganke dobro su odradile probu i oduševile prisutne. One su na sebi imale različite, ali slične kostime u crnoj boji sa šljokicama - dok su se Ksenija Knežević i Sanja Vučić odlučile za kraće varijante, Ivana Nikolić je nosila kombinezon. Sve tri su obule visoke potpetice, ali to ih nije sprečilo da igraju za vreme probe i izvode dobro uvežbanu koreografiju. 

URAGANKE POKIDALE Na prvoj probi u Roterdamu Srpkinje oduševile kritičare, ali jednu stvar im zameraju!

Printskreen/Youtube

 

Na sajtu "wiwibloggs", najpopularnijem kritičkom sajtu kada je u pitanju Evrosong, naše predstavnice dobro su ocenjene. 

 - Prateći vokali su preglasni toliko da bi prosečni gledalac mogao da ih optuži za "lip syncing" (sinhronizacija usana - tehnički izraz za usklađivanje pokreta usana osobe koja govori ili peva sa pevanim ili govornim vokalom.) Možda je to kompliment, ali nije najbolji izgled za one koji pesmu ocenjuju na osnovu kvaliteta produkcije i jasnoće glasa - napisali su na tom sajtu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Namerno naruzivanje talenta

11.05.2021 13:34

Nije mi jasno kad neko lepo peva szasto se scenski prikazuje kao podmostusa. Nisu one Karleusa da nemnaju glas pa pokazuju druge atribute. Svet ceni kavlitet.. Neka puste talenat da peva a ove dve da je prate svima će biti bolje i neće sve tri pasti u zaborav kao kad se povuče voda. Neka nas ne brukaju svojim sponoruša imidzom.