Ksenija Knežević
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Pevačica Ksenija Knežević, koja je popularnost stekla u grupi "Hurricane", vratila se na javnu scenu, a tom prilikom otkrila je kada je više zarađivala u grupi, ili nakon nje.

- Sad ništa ne zarađujem, vidi se nemam šta da jedem, šalim se. Rekla sam sebi, koliko god glupo zvučalo, šta manifestujete, to će da se desi, neću da se bavim samo muzikom, što se ne bih bavila i reklamama i kampanjama, nekim modelingom. Onda mi se javilo nekoliko agencija iz inostranstva i radim i to. Neću umreti od gladi. U jednom momentu su mi dosadile tezge, sve je isto, ponavlja se, a ja to ne mogu, tako da sam morala da stanem, da se odmorim i da se posvetim i nekim drugim stvarima umetnosti - rekla je ona, a onda je otkrila čime se bavila tokom pauze.

- Sviram klavir, slikam, crtam... Interesovanja su mi svestrana. Guši me da idem na aerodrom, kući, nastup. Nisam mogla. Želela sam da se posvetim mojim dragim ljudima i nečemu drugom dok još dobro izgledam - istakla je Ksenija, pa se osvrnula na period kada je bila u medijskoj ilegali:

- Samo sam nestala, umem da radim to i u životu, inače sam takva. Meni ne to treba, radim sve iz stomaka i znam šta treba da uradim, šta ne. Kada odem, otišla sam sa razlogom, a kad se vratim, vratila sam se sa razlogom. Imam neko šesto čulo.

Pevačica je već dugo u skladnoj vezi, ali do nekog narednog koraka još nije došlo.

- Zamišljam sebe, naravno, da se ostvarim kao majka, ali nije mi čovek ni zaprosio, videćemo. Ne aludiram ništa, nego me stalno pitate za svadbu, i on je čovek možda pogledao i dalje me nije zaprosio. Osma godina je u pitanju, ali šalu na stranu, nije nam ni bitno. Da se ostvarim kao majka, doćiće kada bude došlo, tek sam sad snimila pesmu, pustite me da uživam - rekla je Ksenija za "Blic".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading