Hurricane
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Nedavno su se ponovo našle na okupu povodom premijere prvog albuma Sanje Vučić, a sada se naslućuje da bi prvobitna postava grupe Hurricane mogle da zapevaju ponovo zajedno.

Naime, Vučićeva se na pomenutoj premijeri "izlanula" dok je davala intervju sa Ivanom i Ksenijom, te je otkrila da će njih tri najverovatnije snimiti zajedničku pesmu, što je bilo dovoljno da njihovi obožavaoci posumnjaju da će ponovo spojiti vokale.

STARA POSTAVA HURRICANE SE VRAĆA Šok vesti držale u tajnostima, zakazaće čak i Arenu

MasanoriJošida/Alo!

 

Principijalno devojke su ostale u odličnim odnosima podržavaju jedna drugu i ono što je potpuno logično nakon Sanjine najave to je da će da zajedno nastupe kada budu snimile novu pesmu. Ono što se navodi je to da se pesma uveliko traži, a da će koncert u Areni obeležiti njih tri koje će tada premijerno izvesti novu pesmu, ali i svoje solo pesme kao i pesme koje su snimile svojevremeno zajedno, saznaje Kurir.

Njima će se pridružiti i nova postavka grupe Hurricane, a pošto devojke nisu bile raspoložena da komentarišu  informacije, oglasio se njihov stari, odnosno bivši i sadašnji producent koji živi i radi na Karibima. 

- Znate šta, mi smo bili i ostali kao familija. Mnogo sam ponosan na njihov solo uspeh, tako da jedino što mogu još dobiti je da brend Hurricane i sve devojke i članice zaslužuju pet Arena, Zetri ili Sinsku, za sada toliko - rekao je Zoran Milinković producent grupe Hurricane koji nije ništa želeo da otkrije, ali kako stvari stoje devojke će verovatno odraditi turneju po regionu i to po velikim objektima u toku 2024. godine.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading