Ksenija Knežević
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Bivša članica grupe Hurricane, Ksenija Knežević, a ćerka poznatog pevača Nenada Kneževića Kneza, ispozirala je u liftu u prilično provokativnom izdanju.

Naime, pevačica je na svom Instagram profilu objavila fotografije iz lifta na kojima je samo kaišem prekrila grudi i šokirala fanove.

Knezova naslednica je na sebi imala crne farmerke, crnu bundu, kao i čizme u istoj boji. Ipak, ono što je svima privuklo pažnju jeste kaiš kojim je pokušala da prekrje grudi, ali je ipak njen bujni dekolte u prvom planu. 

Pored toga, pevačica je malo spustila pantalone pa se pohvalila fenomenalnom figurom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KSENIA (@ksenia.knezevic)

Podsetimo, Ksenija je nedavno otkrila kada je bolje zarađivala, dok je bila u grupi ili kao solo izvođač.

- Sad ništa ne zarađujem, vidi se nemam šta da jedem, šalim se. Rekla sam sebi, koliko god glupo zvučalo, šta manifestujete, to će da se desi, neću da se bavim samo muzikom, što se ne bih bavila i reklamama i kampanjama, nekim modelingom. Onda mi se javilo nekoliko agencija iz inostranstva i radim i to. Neću umreti od gladi. U jednom momentu su mi dosadile tezge, sve je isto, ponavlja se, a ja to ne mogu, tako da sam morala da stanem, da se odmorim i da se posvetim i nekim drugim stvarima umetnosti - rekla je ona.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading