Nenad Aleksić Ša
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Razvod Nenada Aleksića Ša Vanje Ignjatović i dalje je jedna od nerazjašnjenih tema u rijalitiju "Elita"

Kako Skandal sada saznaje i prenosi, Vanja je odlučila da presavije tabak i tuži Ša, nakon što je potvrdila kako je, zbog njegovog psihičkog maltertiranja, ona izgubila bebu.

Ša ne prestaje da priča u Eliti kako je Vanja abortirala njihovo dete i namerno ga ostavila bez mogućnosti da se ostvari kao otac. Ona ne može da se pomiri sa činjenicom da je blati na nacionalnoj televiziji i da priča kako je uradila nešto što, kako ona tvrdi, nije. 

Nenad Aleksić Ša

Printscreen

 

Kako navodi gore pomenut medij, ona će podneti prijavu protiv Ša i, po svemu sudeći, reper će ostati bez svih honorara, koje je zaradio u Eliti tokom takmičenja. Njih dvoje su se već sreli na sudu, kada su se razvodili, ali se čini da ovaj susret neće biti uopšte prijatan za oboje.

- Ona pljuje po meni, e evo, mogu javno da se obratim. Želim da se izvinim Vanji, na onu temu što sam pričala o njenom abortusu, ja njoj ništa ne verujem, verujem Nenadu da je ona abortirala, neću da grešim dušu, možda je došlo do pobačaja, šta god da se desilo, na meni nije da se mešam, da li je ona abortirala ili je došlo do pobačaja, to je ružno sa moje strane. Veliko izvinjenje, što se toga tiče! - poručila je Miona. 

Republika

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading