Miona
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Miona Jovanović pažnju javnosti privukla je vezom sa zauzetim Nenadom Aleksićem Ša sa kojim trenutno boravi u Eliti. 

Jovanovićeva o svojoj prošlosti nije govorila, a sada su se pojavile skandalozne tvrdnje. 

Kako tvrdi Mionina prijateljica, ona je ranije navodno pokušala da rasturi brak fudbaleru, koji je sve ispričao supruzi, nakon čega joj je ona napravila sačekušu. 

Nije tajna da je Miona devojka koja voli pare, voli moć i oduvek je sanjala da ima moćnika pored sebe. Pre nego što je upoznala Krofaka i ovog matorog milionera, koji joj je obećao karijeru i album kada se završi "Elita", udarala je na sve strane. Pričala mi je da bi joj fudbaler pao ko kec na jedanaest: "Vidiš JK, ona sada nije s Duškom, ali ima sve benefite od njega. Sredila je život. Tako ću i ja. Moram da nađem nekog glupog fudbalera", govorila je ona. Mislila sam da se šali i da je samo pukla. Ispostavilo se da je ozbiljna i da je samo čekala koga će da startuje i pikira za pakleni plan - počinje mlada pevačica koja nije želela da se otkrije njen identitet, pa nastavlja o tajnama učesnice "Elite":

Ša i Miona

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Miona je tog mladog i lepog fudbalera koji trenutno igra i živi u inostranstvu znala samo iz medija i uvek je govorila da njegova žena ima sreće što ga je zgrabila. Onda se potrefilo da je pevala neko slavlje u Beogradu gde je on bio gost. Spopadala ga je, pevala mu, a onda je počela da ga opseda preko Instagrama. "Maleni, videla sam kako me gledaš, znam da sam pomerila nešto u tebi. Ta tvoja je manekenka, ali ja sam vatra. Ona nema pojma šta tebi treba", napisala je Miona tom fudbaleru u poruci. On joj je odgovorio da je  lepa devojka, ali da je srećno oženjen i da najviše na svetu voli ženu. Nastavila je da mu piše i posle toga - otkriva pevačicina koleginica koja je jedno vreme radila s njom na svirkama, pa je za kraj ispričala o batinama koje je dobila:

Miona

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Fudbaler ipak nije bio toliko glup, kako je Miona mislila, rekao je ženi šta mu je ona pisala, te joj pokazao poruke i Mionin profil. Kada je to videla manekenka, napravila je sačekušu Mioni. Zapretila joj je da će da joj odseče prste ako još jednom pošalje poruku njenom mužu: "Ku*vo mala, ja sam se borila za ovog čoveka, ja sam uložila sebe, a ti misliš da imaš pravo da pokvariš nešto? Kada me vidiš, kada njega vidiš, beži da drugu stranu ulice", vikala je manekenka na Mionu. Opalila joj je nekoliko šamara i počupala ju je za kosu, a Miona je bila van sebe. Samo je meni rekla šta se desilo. Blokirala je i fudbalera i njegovu ženu. Više im ni ime ne pominje - rekla je ona za "Republiku". 

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading