"PRETIO JE DA ĆE MI TO URADITI" Ana Ćurčić u strahu za svoj život, evo šta joj je Slavnić rekao da joj sledi nakon Zadruge
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić progovorila je o sukobu sa nasilnim bivšim mužem Zvezdanom Slavnićem i otkrila da joj je pretio.

-Ja bih da pitam da li ja ovde treba da pratim i slušam pravila Zvezdana Slavnića ili Velikog šefa? I da je ovo provokacija, moje je pravo. Sve vreme sam ćutala kad je on pričao, pa ću dati sve od sebe Darko da odgovaram. Što se tiče Zorice Marković, tunjevine i ovoga što priča da joj je rekao, ja verujem u to - rekla je Ana.

-To je patologija Darko, verovatno je kao to rekla, a sad je prenela - rekao je Zvezdan.

-Čoveče sve vreme pričaš o meni. Sa Zoricom sam prošla šta sam prošla, šta je loše što se žena itnervira na neko moje ishitreno ponašanje - rekla je Ana.

-Neki zadrugari likuju i kažu da će Zorica da te otera u da ne kažem gde - rekao je Darko.

-Idemo u crkvu da se posestrimo - rekla je Zorica.

-Meni ona govori da gledam da se poštedim jer imam svoj problem. Uzela sam tunjevinu i to da povučem ne mogu. Neka se priča da zbog toga nemam stav, ali imam - rekla je Ana.

-Rekao je da ga provociraš, daješ gas, vređaš psuješ - rekao je Darko.

-Ja nemam sa njim ništa i ne znam zašto je bitno šta Ana i sa kim Ana priča. To je moje pravo i šta je problem. Ja njega ne provociram, po meni je on izneo sve kako vidi sa svoje tačke gledišta. Danas mi je direktno pretio da će mi je*ati mater kad budem izašla, ali me uopšte ne zanima i boli me uvo iskreno. On poslednjih dana od kad crni sto kreće da priča, on je sinoć otišao do sobe što sam ja videla i zamolila sam Slađu da ustane da li će da ide do mog kreveta i otišao je da vidi da li pijem terapiju i video da ne pijem. On zna koliko sam ja dobro ako ne pijem terapiju i da me neke stavri ne dotiču i ne zanimaju - rekla je Ana.

-Rekao je da si folirant i da u njegovim očima izgleda da ti odgovara uloga žrtve - rekao je Darko.

-Ja se ne bavim time šta radi Zvezdan Slavnić, ne znam zašto se on bavi time šta radi Ana. To da li za inat spava sa Majom, ja njega poznajem od kad smo bili prijatelji. On je za svojom prvom ljubavi patio jako puno i ja znam šta on radi kad puno pati, on se tad rasplakao. Stavljeno je u kontekst da sam ja rekla da je u inat i stojim iza toga da radi to u inat meni, a ne Anđeli. Njegovo ponašanje po meni nije normalno. Šapnula sam mu da sam htela da povežem sa tim od pre - rekla je Ana.

-Ispada kao da sebi dižeš cenu i pumpaš ego i kao da je on se*som sa Majom hteo tebe da žacne - rekao je Darko.

-Mislim da je shavtio da je zeznuo, pa da zezne i Anđelu i sje*ao se i sad pun gas kao kad je bio klinac - rekla je Ana.

-Šta sam ja tad rekao? Poenta je zašto mora da me izvređa kad kažem nešto normalno, zašto i dalje provocira - rekao je Zvezdan.

"NEMOJ DA PRESKOČIM STO, PA URADIM ŠTA NE TREBA" Zvezdan ponovo otvoreno preti Ani, a onda je raskrinkao Zoricu Marković

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading