Miljana Kulić
Foto: Printscreen/Printscreen

Nakon nedavne emisije u kojoj je bila gošća Miljana Kulić, voditeljka Tijana je pohvalila njen novi izgled, koji je mnoge oduševio.

Tokom emisije "Amidži šou" 30. aprila, gde su gostovali pojedini takmičari "Elite", Kulićeva je privukla pažnju svojom transformacijom.

Kasnije, Tijana je na svom Instagram profilu podelila fotografiju Miljane u haljini koju je voditeljka nosila tokom emisije.

- Miksi je ušla u moju haljinu, laganica - napisala je voditeljka, te stavila srce pružajući podršku rijaliti učesnici za najbolji izgled do sada.

Miljana Kulić

Printscreen

 

Potok se ponovo oglasila na pomenutoj mreži, te objavila fotku u kreaciji, ali uslikanoj pre početka emisije.

- Ja sinoc dok mi Miljana nije 'skinula' haljinu - našalila se lepa voditeljka.

Tijana se oglasila i otkrila šta se desilo. 

- Ona je mene usred lajva, dok neko drugi odgovara, pitala: "Tićo, Tićo je l' možeš ti meni da daš tu haljinu, da mi je pokloniš, da se ti i ja zamenimo? Ja sam se zaljubila u tu haljinu!" (smeh) Rekla sam da može, otišla sam i presvukla se u svoju drugu haljinu i poklonila joj ovu što joj se dopala. (smeh) Ali moram priznati da sam i ja jedva ušla u nju - rekla je kroz smeh Tijana za Telegraf. 

"Miksi grmi", "Kako je uspela da uđe u nju živo me zanima", "Tijana je boginja, ne znam ima li 50 kila, kako se Miljana uvukla u njenu haljinu?", "Ne verujem, Miksi objasnila", neki su od komentara na mrežama.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading