Jovana Jeremić
Foto: Printscreen/Printsc Pink

Jovana Jeremić se nedavno pohvalila time što je od najbolje prijateljice dobila na poklon sat marke "Roleks", ali pevačica Vesna Rivas tvrdi da je reč o fejk komadu.

- Džovana, Džej Džej, mali monkey (engl. majmun)... Ja toliki prezir prema jednoj osobi nisam videla, a 30 godina sam na javnoj sceni. Čitam komentare ispod njenih smešnih klipova i bisera. Ona se u nekim momentima trudi da karikira i da odglumi, ali su ti komentari postali antireklama - istakla je Vesna prvo.

- Sada to iskače iz onoga da je svaka reklama dobra reklama. Ona to više ne može da kontroliše. Mogla je dok nije uletela u ego-balon. Neki ljudi izgube osećaj za stvarnost, ne hodaju zemljom, ne raduju se sitnicama. Ona priča kako joj je drugarica poklonila roleks, a reč je zapravo o roleksu od 50 do 80 dolara - tvrdi Rivasova za "Hype".

Ovim povodom se oglasila Jovana Jeremić oglasila i otkrila da je podnela još dve tužbe protiv Vesne Rivas.

- Vesni Rivas želim svu sreću i da nađe svoj mir. Neću se javno oglašavati povodom njenog imena i prezimena, a danas je dobila dve tužbe, pored prethodne dve, na sudu će dokazati svoje tvrdnje ako smatra da je u pravu rekla je Jovana Jeremić.

Blic

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading