Zvezdan
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Iako je tvrdio da će u rijalitiju pokazati svoje najbolje, Slavnić je uspeo da pokaže sve najgore osobine. Tako je najpre izdao i prevario ženu sa kojom je proveo 13 godina, Anu Ćurčić, potom je šamarao i čupao ljubavnicu Anđelu Đuričić koju je takođe prevario sa Majom Marinković. 

Slavniću ni to nije bilo dovoljno, te je zastrašivao zadrugare, pretio povređivanjem i samopovređivanjem, a nadmašio je samog sebe kada je polomio stakleni sto, uzeo komad stakla i naslonio sebi na vrat preteći da će se zaklati. 

Mimo agresije, Slavnić je pokazao i nehigijenu, te smo imali prilike da ga vidimo kako se briše maramicama koje potom baca po garderobu, kako koristi tuđe peškire kako bi brisao intimne regije, a i sam je priznao da ima gljivice kako na nogama, tako i na leđima, kao i da nedeljama ne pere zube. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samoposmatramo1

 

Povrh svega ovoga, sada je isplivao snimak na kojem se jasno vidi da Zvezdan Slavnić od ljudi sa kojima živi krade. 

Naime, Slavnić je iskoristio priliku što ostali ukućani pristutvuju sastancima koji su obavezni, te je za to vreme preturao po njihovim krevetima, a ne mareći što mu je Jovana Tomić Matora, on je od nje i Ivana ukrao novac koji je potom sakrio kod sebe. 

DISKFALIFIKACIJA ZA ANĐELU? Đuričićeva želi da napusti rijaliti, čeka se odluka produkcije!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading