OTKRIVENA DRAMATIČNA PRIČA U PORODICI KULIĆ Siniši se borili za život, Bebica hitno ukazao pomoć da ne bi došlo do tragedije
Pink printskrin

Bivši dečko rijaliti zvezde Miljane Kulić, Nenad Macanović Bebica u jednoj emisiji ispričao je dramatičnu situaciju koja se odigrala u porodici Kulić, kada je Siniši pozlilo, a on je brzinom munje reagovao i spasio mu život.

Bebica je postao opšte poznat širokoj masi kao novi dečko Miljane Kulić, a potom i kao učesnik rijalitija Zadruga.

Nenad je diskvalifikovan iz Zadruge i spekuliše se da li i dalje čeka Miljanu Kulić u Nišu kod Siniše Kulića. 

On je gostovao u jednoj emisiji i otkrio do sada nepoznate detalje odnosa sa Kulićima, kao i ceo period kada je Miljana bila u životnoj opasnosti, ali i o Sinišinom zdravlju.

Bebica je u emisiji ispričao i kako je Siniši spasio život, budući da je Marija već o tome govorila i napomenula da će mu do kraja života biti zahvalna na tome.

OTKRIVENA DRAMATIČNA PRIČA U PORODICI KULIĆ Siniši se borili za život, Bebica hitno ukazao pomoć da ne bi došlo do tragedije

 

 

Bebica je otkrio šta se tačno dogodilo te noći kada je Siniši visio život o koncu:

On je imao operaciju, taj karcinom grla, nosio je onu kanilu na vratu. Tokom noći, Miljana i ja smo došli iz stana, došli smo kod njih, bili smo u sobi, tamo smo nešto radili, samo smo čuli Mariju da nas je zvala. Kaže dođi brzo, kada sam došao, Siniši je ispala ta kanila, izašla je iz grla, počeo je da se guši - pričao je Nenad i opisao situaciju kako je Siniši spasio život. 

Ja sad u čudu gledam, sećam se doktor kako je to stavljao, da je on to gurnuo, stavio je prst tamo sa rukavicom, ja sam isto raširio prstima, stavio prst ubacio sam tu kanilu, vratio je unutra.  Posle je sve bilo normalno, otišli smo u bolnicu, sve je bilo u redu.

ANĐELA SE OSEĆA SVE GORE I GORE NAKON ZVEZDANOVE PREVARE Đuričićeva popila lekove, nije mogla da se probudi, zadrugari zabrinuti za njeno zdravlje (VIDEO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading