Miljana i Bebica
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Nakon žurke koja se, kao i svakog utorka održava u Eliti, u ranim jutarnjim satima došlo je do sukoba izmežu Nenada Macanovića Bebice i Miljane Kulić.

Naime, bivši partneri podigli su celu kuću na noge svojom raspravom, koja je u poslednje vreme sve češća. 

Instagram stranica koja pomno prati dešavanja u rijalitiju objavila je snimak žestoke svađe, koja se dešavala u pušioni.

U jednom trenutku, Miljana je uzvinula "Nemoj da me udaraš", dok mnogi korisnici društvenih mreža tvrde da je u ovom slučaju Bebica ugrožen.

Miljana i Bebica

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

 

 Kako stoji u opisu ovog snimka, Kulićeva je navodno, dok su ostali učesnici spavali, uzela deterdžent i krenula na Macanovića, ali se povukla kad je shvatila da je još uvek budan. 

- Frka Bebice i Miljane od jutros, koja je krenula sa nekim deterdžentom prema njima, ali je videla da su budni - piše na pomenutoj Instagram stranici. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

U komentarima se može videti kako u ovom slučaju javnost više osuđuje Miljanu zbog ovog postupka. Takođe, u komentarima se pominju i makaze, sa kojima, Kulićeva navodno šeta po imanju. 

- "Makaze i viljušku nosi u džepu jakne ceo dan", "Bebica drži ruke na leđima, jasno se vidi a ona viče:"Prestani da me udar*aš", "U wc-u joj je otimao makaze, tako kažu", "Nedaj bože nikome ove ludače pored kreveta dok spavaš", "Ona je za lečenje" - bili su samo neki od komentara. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading