Miljana Kulić
Foto: Printscreen/Printscreen

Drama između bivših partnera Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice ne prestaje. 

Ponovo su pljuštale uvrede i teške reči, a Teodora Delić je zarežala na Miljanu.

Miljana Kulić

Printscreen

 

Obezbeđenje je hitno doletelo do njih, kako bi sprečilo fizički obračun. 

- Znači bilo kakvo prskanje neću da trpim, zaleće se na mene i ja se plašim, ne znam kako ćete ovo da rešite. Ja želim da je odmah izvedu u zatvor. Hajde da vidim šta ću da uradim. Bolesnica ne spava i onda vileni - rekla je Teodora.

- Bolesnica ti je majka, ona tvoja Slavica - odbrusila je Miljana.

- Zadovoljavala si čoveka koji može tata da ti bude. Ja ću ti se sprdati sa mozgom kad ja želim, jel ti jasno? - uzvratila je Kulićeva.

Miljana Kulić

Printscreen

 

- Znači jedno prskanje i pravim haos, ko je ona da se iživljava nada mnom? Pošto preti da će da me prska sa pepelom... - žalila se Teodora obezbeđenju.

Miljana je nastavila da je provocira, pa pomenula pevača Eru Ojdanića. Podsetimo, ranije se pričalo o navodnoj aferi Teodore i Ere.

- MC Miksi i Zola Arena, jedva čekamo. Imaćemo i cešače karata, a to su Bebica i Teodora. Idemo, Era Ojdanić specijalni gost! - govorila je Miljana.

Komentari na društvenim mrežama samo pljušte, korisnici društvenih mreža žestoko su osudili Miljanu:

"Ma, ona nije normalna, Bebica samo neka je kulira", "Brzo će se ona diskvalifikovati", "Samo želi da se diskvalifikuje, kako bi izašla i jurila Zolu", "Gotova je ona do večeras", "Psihopata ne spava već četiri dana"... - glasili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading