Nenad Macanović
Foto: Printscreen/Printscreen

Široki auditorijum koji prati događanja u "Eliti" često smatra da su takmičari na neki način "razmaženi" od strane produkcije.

Iako su nekadašnji takmičari "Zadruge" poštovali pravila, trenutni učesnici često krše ista, što ih dovodi do iste sudbine - finansijskih kazni. 

Nenad Macanović

Printscreen

 

Iako su svi pred Velikim šefom jednaki, neki takmičari imaju izraženiji stav nadmoćnosti.

To se posebno odnosi na Nenada Macanovića, poznatog kao Bebica.

Nenad Macanović

Printscreen

 

Na nedavno objavljenom video snimku, čini se da Bebica izražavao zahteve prema produkciji, koji nisu bili ispunjeni ili nisu bili na način koji je očekivao.

Snimak možete pogledati OVDE.

Izrevoltiran, Nenad je stajao kod prozora koji dele "Elitu" o spoljnog sveta zajedno sa svojom devojkom Teodorom Delić, u cilju da na neki način privuče pažnju. I, uspeo je - privukao je pažnju obezbeđenja.

Nenad Macanović

Printscreen

 

Da zlo bude veće, ni obezbeđenje nije marilo za Nenadovu bahatost, kao ni pretnje da će izaći zajedno sa Delićevom. Upozorilo ga je da će ići u zatvor, na šta je Nenad rekao da ne mogu oni tako sa njim.

Nije želeo nikakvu komunikaciju sa njima i bio je krajnje bezobrazan sa ljudima koji samo rade svoj posao, i ne moraju da trpe tuđe nevaspitanje.

SrbijaDnas

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Miki

20.03.2024 05:51

Nina. Najveća laž koju ti i Alo možete da napišete je "Iako su svi pred Velikim šefom jednaki,". Ili si slepa ili kvarna , treće nema.