Elita logo
Foto: Privatna arhiva/Promo

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica tokom jučerašnjeg dana pravili su haos na imanju u Šimanovcima. 

Oni su uhodili jedno drugo, sukobili se, polivali, a izgovorene su i strašne uvrede.

Bebica je odlučio da Miljanu dovede do tačke pucanja, te joj je sve vreme vređao porodicu, odnosno Mariju Kulić, njenu majku. 

Macanović je iznosio prljav veš o Mariji, nakon čega je Miljana odlučila da ga polije. 

Miljana i Bebica

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Šta ćemo da se jurimo ovako? Pa gde bežiš? 'Ajde dođi! Vrati se! Hoćemo li se sada jurimo non-stop ovako? - pitala je Teodora.

- Da, da, 24 sata, mogu ja koliko hoćeš, devojčice jedna iz Meljaka. Moj subjektivni osećaj je da te je mama poslala da te Taki je*e, da te Era je*e - rekla je Miljana.

Znaš li koliko me boli k*rac za tvoju majku bolesnicu? Ti ćeš da se ubiješ! Uskoro! Uskoro se besiš ti! Uskoro kanapče! - provocirao je Bebica.

Miljana i Bebica

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Nemaš prava da mi se unosiš u facu! Skloni se od mene! Nemoj da pozivaš na suicid! Skloni mi se, idem kod Đedovića! Skloni se od mene, nemaš prava da mi se unosiš u facu! Nemoj nešto da ste poslali za Uskrs, apsolutno ništa! Trećeg sve nosim i onda bacam sve! Ja idem gde ja hoću! Ti si mi sada meta! - odbrusila je Kulićeva, pa krenula da prati Teodoru Delić u stopu.

-  Ja mogu mnogo da izdržim! Mnogo! Koliko ja mogu ti ne slutiš devojčice mala! Ti imaš potrebu da se smeješ dok mi psuje majku i dete! F*kso! Mama te je poslala da te Era j*be! Taki se oglasio, Uroš se oglasio, Era se oglasio! Je l' možete da ga sklonite od mene? Ja izlazim!

- Mama joj se j*be po selu! 85.000 račun! - tvrdi Bebica. 

Takmičari Elite zanemeli su nakon stravičnih reči koje je Macanović uputio Miljani, te su odmah između sebe komentarisali kako se ovo neče završiti dobro, a njihova pretpostavka je da će uskoro neko od njih dvoje biti diskvalifikovan jer mesecima ne uspevaju da smire tenziju. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading