Elita logo
Foto: Privatna arhiva/Promo

Takmičari Elite juče su birali najmrzovoljnije među njima. 

Lepi Mića je tom prikom imao žestok okršaj sa cimerima zbog njihovog ponašanja. 

- Mrzovoljni ste svi vi ovde. Užasno je da budete toliko mrzovoljni, ali stvarno. Ne mogu da verujem da nemate obzira da pospremite za sobom, ljudi! U sudoberi nema čega nema. Aljkavi ste i prljavi, ali bitno da je vama uvek zaguišljivo. Nismo mi mrzovoljni, mi smo kraljevi mrzovolje. Koga ja sada da nabrojim? Svi smo mi mrzovoljni. Moram da navedem najmlađe, jer oni moraju da budu najsposobniji i najbrži. Teodora, kad si poslednji put nešto skuvala? - kazao je Mića.

Lepi Mića

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Moj Bebica ne dozvoljava da ja kuvam, ja bih kuvala, ali on to radi - rekla je Teodora.

- Ti si na prvom mestu, jako si mrzovoljna. Uvek imaš snage da se spremiš, ali ne daj Bože da ti nešto skuvaš. Na drugom mestu je Luka Majčica. Sara stalno pijucka neki sok, ne radi ništa, kao i Jovana, koja spava po par dana. Danka je aktivna u svojoj lenjosti, ništa ne radi. Ona je meni rekla zbog čega je takva kakva je, ali ne može to da te uništi - rekao je Mića.

Lepi Mića

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Umem da budem mrzovoljna, ali nisam osoba koja prespava ceo dan. Apsolutno nisam mrzovoljna, mrgud sam po prirodi. Jovana je apsolutno mrzovoljna. Prvih dana je bila aktivna, sređivala se, a onda je samo potonula. Sada se ponaša loše - pravdala se Delićeva. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading