DEJAN DRAGOJEVIĆ IZAZVAO JE VELIKI GNEV ZBOG PROMENE VERE Ovog puta još više je šokirao javnost svojom izjavom: "Bojim se samo Alaha"
Foto: Printscreen

Dejan Dragojević nedavno je otkrio da je pre pet godina promenio veru, o čemu svi mediji bruje već nedeljama.

Sada je šokirao javnost izjavom da ga Vaskrs ne zanima.

- Kod nas se slavi i pravoslavni i katolički Vaskrs. Ne znam da li ću za Vaskrs biti kod kuće, ali obeležiću ga sa baklavama. Bitno mi je da sam ostvario svoj duhovni cilj i da sam osetio da sam čistiji, a to da li ću obeležiti praznik manje više, baš me briga. Bitno mi je da sam na pravom putu - rekao je on.

- Sve što radim, radim jer ja to želim. Moja povezanost sa Bogom je takva. Postoje islamske dužnosti. Ko je u mogućnosti da ih radi, a ja hvala Bogu jesam. Pretnje dobijam svakog dana, od toga da će me izbosti nožem, do toga da će mi baciti bombu. Ono u šta verujem jače je od svih njih zajedno. Bojim se samo Alaha, a Alah je silan i mudar, tako da se ne brinem ja. Očigledno je moje verovanje jače nego njihovo - zaključio je Dragojević.

Ove Dejanove izjave izazvale su burnu reakciju i gnev javnosti. Mnogi komentarišu da uprkos prelasku u Islam nije u redu da daje takve komentare i izjavljuje da ga baš briga za Uskrs.

PROVALILA NJEGOVU IGRU Ana šokirala izjavom, požalila se Zorici pa raskrinkala Zvezdana

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Jovan

15.04.2023 18:16

Žao mi je samo njegove porodice. Ne zaslužuju ovakvog idiota. Uništiš im život zbog bedevije iz Šepka, prihvate te natrag raširenih ruku i srca, a on ti zabiješ nož u leđa. Iskreno saučešće porodici. Nema sreće sa ovim debilom.