Aleksandra Nikolić
Foto: Alo/Alo Dejan Briza

Filip Car ne može da sakrije sreću zbog dolaska prinove, a gotovo svakodnevno se oglašava putem društvene mreže Instagram.

On se trenutno nalazi u rodnoj Crikvenici, u Hrvatskoj, dok je Aleksandra u Beogradu, ali bez obzira na to, Filip je veoma brižan i svakodnevno proverava kako je naslednica, ali i Nikolićeva.

Car je objavio na Instagramu pesmu svog prijatelja, a tom prilikom je uputio i emotivne reči ćerki Leoni.

Prvi put kad sam ti čuo srce juče, tako malo, a tako jako tuče...neki su se borili da te ubiju u startu, al' ništa ne brini, znaj da imaš jakog tatu - početak je rep numere, koju je Car posvetio svojoj ćerki.

Filip Car

Foto: Instagram

 

Sve ću ti pokazati i jedva čekam da te vodim u vrtić. Biću pored bilo šta kad te muči, dolaziću po tebe iz izlazaka kad se vraćaš kući. Ti si moj san, za tebe molio sam Boga, imaćeš jaku mamu jer je prošla puno toga - nastavak je pesme, a zatim sledi i kraj, koji tera suze na oči:

Jedva čekam da te upoznam, biću ti tata i najbolji prijatelj. Znam da me čuješ, ti mali čoveče, jedino me ti sad pokrećeš. Mama te čuva u sebi te nosi sigurno, rasti mi polako, ali uskoro se vidimo. Ti si jedino biće. Jedva čekam da te zagrlim, to predivno biće. Rasti polako, tata ne odlazi nigde. Čekam te ćerko, čekam te sine.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading