"MRZI SEBE" Janjuš otkrio šta ga je razočaralo kod Zorice, a onda se nadovezao Brendon, pa osuo rafal!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official, youtube/Gordon Ramsay Restaurants

Zadrugari biraju najbezobrazniju osobu u Beloj kući, te je reč dobio Marko Janjušević Janjuš.

-Valentina ti si sa 18.godina najbezobraznije dete ovde. Navešću Žanu, ona je za mene isto najbezobraznija. Navešću Zoricu, od jedne od svojih najdražih osoba. Bila si bezobrazna kada si rekla da sam spomenuo tvog sina, to je bilo jako jadno. Nikada nisam aludirao na tvoju ili bilo čiju porodicu, tako da nisam ni na tvoje - rekao je Janjuš.

-Valentina je najbezobraznija, preteruješ i ne znaš za granicu. Drugo mesto mi je Žana, rekao sam da je drska, bezobrazna, iritantna, neće da stane, ne zaustavlja se. Ima taj, neki, bezobrazni jezik. Nadam se da ću brzo da ti vidim leđa, treće mesto je Ivan Marinković - rekao je Ivan Dragić.

-Mislim da ste svi divni, da vam je ovo sve maska i iz tog razloga pokazujete bezobrazluk. Krenuću od Nece, koji je pre svega dobar čovek, ali dovodi ljude do ludila. Navešću Žanu, mislim da si bezobrazna namerno, što je kul, a treća osoba mi je Sanja Grujić - rekao je Rodni.

-Vodim se kakav je neko prema meni. Definitivno je Anita, kada je ljuta na mene ume da bude histerična, bezobrazna i ono što mi smeta, ima tu crtu podlosti. Da udari najniže kad se svađamo. Stvarno Valentina nema smisla da se ponašaš onako prema meni, jer ako je iko imao strpljenja, imala sam ja. Kada si nervozna, umeš da budeš drska i bezobrazna, ali to iskuliram - rekla je Matora.

-Zorica je počela da me psuje, iznervirala se, polila me kafom, tako da smatram da je bezobrazna u tim jutarnjim časovima, da mrzi sebe i sve. Rekao sam da ne želim da produbljujem konflikt, a ona je osoba na koju reagujem uvek. Druga osoba koja je bezobrazna prema meni je ona koja me je upoznala od prvog dana na Pink televiziji, ta osoba ništa nije postigla da uradi, već mi je samo dosadno. Zove se Miljan Vračević. Treća osoba je Valentina koja koristi bezobrazluk kao njen prezentni sistem i način opstanka ovde - rekao je Brendon.

RASKRINKANI ANA I ZVEZDAN Uskoro planiraju pomirenje, otkriven i datum, a evo šta će tada uslediti!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading