Janjuš
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Situacija između Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić se ne smiruje, a nakon mirnog perioda, ponovo je došlo do koškanja između njih.

Janjušu je postavljeno pitanje da li postoje ikakve šanse da dođe do pomirenja sa njom, a nakon izlaganja bivšeg košarkaša, Aneli je briznula u plač.

- Ako si već priznao da se ti i Aneli volite, zar ne možete da pustite prošlo vreme i da hladne glave nastavite dalje - glasilo je pitanje.

Janjuš

Foto: TvPink

 

- Prethodno pitanje je postavljeno jer gledaoci vide i jednu i drugu stranu. Mogao bih deset stvari da navedem za koje ona kaže da je u pravu, a nije. Da li je neko folirant?! Ja to znam odlično i iznosim mišljenja. Imali smo jako velike sukobe u poslednje vreme, koji nisu prijatni da možeš za dan, dva, tri da sedneš da porazgovaraš. Možda postoji šansa da se obavi taj razgovor, ali nije još bistra glava. Da, ja spuštam loptu, nema potrebe i smisla da se vređamo i da se iznose i ponavljaju neke stvari - rekao je Janjuš.

- Meni sada ništa nije jasno, ali mi je sve jasno. Treba Janjuš ovako da se ponaša, ali ne treba da bude dobar sa nekim ko mu vređa devojku - rekao je Mića.

- Ne zanima me trenutno ništa, razmišljam o nekim stvarima napolju - zaplakala je Aneli.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading