Boki 13
Foto: Alo/Printscreen

Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13 hitno je pozvan u policijsku stanicu.

Boki 13 je došao u policijsku stanicu gde je pozvan na informativni razgovor zbog prijave da je ugrožavao nečiju bezbednost.

Ušao je unutra u prisustvu advokata Vladimira Tufegidžića.

Jovanovskog je policija tražila dok je bio na podkastu, optužujući da je to pokušaj da ga ućutka.

Istakao je da je podnosilac pritužbe Zoran Mileski-Kičeec, za kojeg je takođe ukazao da je osoba koja mu je preko drugih pretila da ne bi dolazio u posetu.

Boki 13

Printscreen

 

On je istakao da je Kičeec deo njegove krivične prijave za počinjene zločine za koje ima dokaze, a zatim dodao:

- To će biti predmet postupka, a ja to osećam kao direktan pritisak jer se to dogodilo juče kada je skoro cela država znala da sam imao javni nastup, najavljen intervju. Podnosilac žalbe, Kičeec, bio je jedna od osoba o kojima sam govorio.

- Iz aviona se vidi da je u pitanju tendencija, pritisak u pitanju. Znate, kao čoveku koji ceo život preti i bavi se ovakvim poslom, ovde mi jedino odgovara da kažem ono narodno: "Kad lopov kaže, držite lopova". Dakle, pretnja i zlostavljač prijavljuju neku vrstu nasilja. Besmisleno je i gubljenje vremena za policajce koji moraju da paze na formu - rekao je Boki, te dodao:

Boki 13

Printscreen

 

- Strah Zorana Milevskog-Kičeeca mi je jasan, očekivan. Jer, čovek koji je napravio toliko grešaka pred zakonom, a za sve greške nije odgovarao kako treba, čovek koji je počinio mnoge zločine za koje nije blagovremeno sankcionisan, očekuje se da ima ovakvih poteza. Odlučan sam, ovo je početak konačne borbe i razrešenja sa čitavom kriminalnom bandom, a u toj kriminalnoj bandi jedan od vođa je Zoran Milevski-Kičeec.

Jovanovski je odgovorio na pitanje li se plaši da bi mogao biti likvidiran.

- Ne. Znate kako, postoji neprijatnost i nelagoda koja se juče desila više zbog porodice. Da se ​​razumemo, dokazano je da su ti ljudi spremni na mnogo toga, da su spremni na sve - pokazano, dokazano, viđeno, čulo. Oni nisu pravilno sankcionisani za svoje postupke zbog derogiranog sistema u kojem živimo. Ali da se sve može očekivati, pogotovo kada se davljenik hvata za slamku da se spase... Tako da ne mogu da kažem da imam konkretan stav, ali treba da budem oprezan - rekao je Boki, piše Skopje1.mk.

Blic

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading