Janjuš
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Jovana Cvijanović sinoć je u Eliti pred svima otkrila detalje dogovora sa Markom Janjuševićem Janjušem. 

Njene izjave ostavile su takmičare u šoku, a Janjuš je počeo da pravi haos i urla po imanju.

- Imali smo dogovor za intimne odnose tri dana pred Mioninu slavu, kad ga je ona provalila. To nije bila njegova šala, šaputao je. On se zakleo u ćerku da neće reći, terao me je da se ja zakunem u sestru. Mene je Pablo pitao: "Što ti ovo dozvoljavaš?", ja sam rekla da sam se zaljubila. Okej, sprdao si se prvi put, ali šta je bilo drugi put?! Rekao je da postoji jedan štek i kada bude prvi rođendan ili nešto, ti i ja možemo da odemo tamo na tri do četiri minuta. Ja mogu i na poligraf da idem... Rekao mi je da pratim, pa kada on uđe, da uđem posle dva minuta - rekla je Jovana.

Janjuš

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Naravno, kada sam ušao u rijaliti, nisam hteo da ulazim u veze. Bila je Aneli tu, bila je Jovka, mislio sam da je zezancija. Ja sam svojim performansima sa Jovanom pokušao da odbijem Aneli od sebe - rekao je Janjuš.

- Ti si kao jadna i tužna, dobacuješ mi stalno... Kako to da ona ispriča ovu priču, a i mene si zvao - rekla je Bojana Aneli.

Ti i ja nismo bili zajedno, ali sam te zvao. Kunem se u ono što sam se kleo prošli put, nisam pomislio o tome da imam s Jovanom intimne odnose - rekao je Janjuš.

Janjuš

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Shvati da treba da priznaš bar jednom, čoveče, ja sam na svoje oči to videla - rekla je Aneli.

- Kada smo se ona i ja posvđali, kada je bila ona najveća svađa, je l' smo ti i ja bili u vezi?! Nismo. Dve nedelje nismo pričali ti i ja, uvalila si mi Jovanu Cvijanović - rekao je Janjuš.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading