ISPLIVALE STARE FOTOGRAFIJE Zvezdan je uživao u ljubavi sa Ksenijom Pajčin, A EVO KAKO SU IZGLEDALI (FOTO)
Foto: Alo ilustracija

Ksenija je pre 12 godina izgubila život kada ju je usmrtio tadašnji dečko Filip Kapisoda. Ono što su mnogi znali, jeste da je jedna od najvećih Ksenijinih ljubavi, bio zapravo sin legendarnog košarkaša Zorana Moke Slavnića, Zvezdan Slavnić.

Zvezdan je istakao da je Ksenija njegova najveća dečačka ljubav.

- Jeste bila najveća dečačka ljubav, ona je imala 17 godina, ja 16 godina. Godinu dana smo bili baš baš zajedno, posle se to razvlačilo. Moja najveća dečačka ljubav - istakao je Zvezdan u emisiji "Pretres nedelje".

- Videli smo se možda dva tri puta. Izlazio sam na vikende, pričali smo nekih sat vremena... Kada smo se viđali, više smo ćutali nego pričali... Ksenija je bila posebna... Devojčica puna energije, veselje, sve najlepše može da se kaže za nju. Drug, z**ebant, super lik - rekao je Slavnić.

Na jednom Instagram stranici sada su isplivale fotografije iz perioda kada su se njih dvoje zabavljali. Prva fotografija, jeste sa njene promocije prvog albuma.

Takođe, isplivala je i fotografija na kojoj se nalazio Zvezdan, zajedno sa njom i njenim tadađnjim saradnicima. Pored ove, našla se i njihova zajednička fotografija na kojoj su delovali srećno.

"DA JE BIO SREĆAN SA ANOM, NE BI JE VARAO" Ljubavnica udarila na ženu, Anđela zgrozila izjavom: BORIĆU SE ZA ZVEZDANA!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading