Zvezdan i Slađa
Foto: ATA IMAGES/Ata Images

Dok je Nenad Aleksić Ša pušio cigaretu na tremu ispred Bele kuće, prišla mu je cimerka Milena Kačavenda.

Naime, ona je započela razgovor o svom prijateljstvu sa bivšom rijaliti učesnicom "Zadruge" Anom Ćurčić, kao i o njenom odnosu sa Zvezdanom Slavnićem.

Međutim, usledio je šok kada je Kačavenda priznala da joj je žao što je govorila loše o Slavniću u medijima.

Milena Kačavenda

Printscreen

 

- Meni da je neko rekao da je ovo ovako, ja ne bih ušla. Donekle sam znala, ali da je ovo ovako... Ustane mi jedan golub i priča mi da sam mafijašica, a onda kad se na sve privikneš, onda dođe taj neki klip - brecala se Kačavenda.

- Svi smo pi*deli zbog njega - rekao je Ša.

- Nemaš ti napolju prilike da napu*avaš nekoga. Ja se ne svađam, ja i kad se zamerim prijatelju kažem: "Nemoj da mi se javljaš". Ovo što mi oni pričaju da sam ja izdala Anu, ja nisam izdala nikoga! Ona je mene uvukla u sve ovo, a ima još jedna stvar koju ne smem da pričam za politiku, što je najveći problem. Ona me uvukla u rijaliti i onda kad je izašla, kao: "Ju, ja sam šokirana" - rekla je Kačavenda, te nastavila:

- Mene Zvezdan nikada nije uvredio, nikad mi ništa nije loše uradio. Ja njega baš gotivim puno, on je ovde bio ono što jeste, pored svih sra*a u životu, on je top momak.

- Ja njega gotivim, mi smo se čuli davno i ovde kad je ušao, mi smo se zgotivili. Napolju se isto čujemo, TikTok, ovo-ono, super smo - istakao je Ša.

- Znaš šta je problem? Pozadinu i suštinu njegovog života niko ne zna zašto je to tako. Koliko je on stvari sakrio od mene, je l' si ti video da je on rekao jednu reč za mene? Ovde da je hteo, mogao je da priča o njoj istinu i pobedio bi prvo mesto sigurno, ali nije hteo jer mu je to bivša partnerka, pa je ispao fer i korektan. Ja ulazim u "Elitu 7" i Čuburac mentol meni kaže: "Zove te Zvezdan" i ja nisam htela da se javim - rekla je Kačavenda.

- On je baš dobar momak - dodao je reper.

- Pojela sam go*na zbog nje, nisam ispala fer prema njemu - zaključila je Milena.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading