"DA JE BIO SREĆAN SA ANOM, NE BI JE VARAO" Ljubavnica udarila na ženu, Anđela zgrozila izjavom: BORIĆU SE ZA ZVEZDANA!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Sledeće pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Darko Tanasijević je pročitao Anđeli Đuričić.

-Da li je realno da si izjavila da Ana neće dozvoliti da Zvezdan i ti budete srećni? Šta treba, da vas podrži? - glasilo je pitanja.

-On je deo njenog života, bio je i biće, naravno da neće, ali to ne znači da ja treba da se povučem i pokušam stvari za koje se treba boriti. Moje mišljenje je da neće biti sa njim, a neće ovo dozvoliti u inat meni. Voli ga, ali da njoj bi onda trebalo da smeta i Aleksandra. Ali zna da Aleksandra nije opasnost, jer on ima emociju prema meni - rekla je Anđela.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Aleksandra je približnija svemu što Zvezdan voli i napolju bi mu se mnogo više svidela nego gospođica u ljubičastoj haljini. Što se tiče Aleksandre, u minusu si. Ovo osoba ne zna 0,0 posto šta sam ja doživela i prošla. Ona je vrlo saosećajno doživela jednu tragediju, ja sam doživela jednu tragediju sa 19 godina, koja me je naučila da budem ovo i gradila sam se kroz to. Pitam Zvezdana, da li bih te sputala da znam da si srećan? - izjavila je Ana.

-Ne - odgovorio je Slavnić.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Da je bio srećan, ne bi varao Anu kao što ju je varao! - ustala je Anđela.

-Svaki muškarac vara, da se razumemo - dodala je Ana.

-A sad svaki vara. Ako ćemo tako, sa svim argumentima da razgovaramo. Ako se ja komentarišem, svi ćemo da se komentarišemo. Ja ću se boriti za njegovu ljubav - poručila je Đuričićeva.

-Jesam je varao, ali to ne znači da sam je manje voleo. Svaki put kad sam to radio, povraćalo mi se i imao sam grižu savesti. Ne slažem se sa Anđelom. Mi smo muškarci, tako se ne gleda. Možda zvuči idiotski, ali posle toga vidiš šta imaš kod kuće - priznao je Zvezdan.

-Ja moram da progovorim svojim jezikom. Ova (Anđela) je dobro meso za k*rac. Shvati to i nemoj se više k*rčiti - skočila je Zorica Marković.

-Devojko, ova žena te štedi jer ima ćerku tvojih godina. Nemoj se više kanaliti. Gledaj šta radiš u svojim godinama. Ne daj Bože da ti budem ni baka, ni majka - odbrusila je pevačica.

-Ovako sad pričaju jer Zvezdan ne staje u zaštitu Anđelinu, zašto tako nisu pričali kad je bila u vezi sa njim? - skočio je Aleksandar Kerić.

-Ovo je jako ružno - poručio je Lepi Mića.

OVO JE MAJKA ANE ĆURČIĆ Ulaskom u Zadrugu Zvezdanova bivša je napravila pravu pometnju, a OVAKO IZGLEDA NJENA MAMA (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zorana

02.02.2023 16:10

Podrska sam Andjelina,ali ove veceri je preterala svojim izjavama.Borice se za Zvezdana,iako je Ana prisutna.Zaljubljena devojcica gubi razum.