OGOLIO DUŠU Kristijan Golubović za Alo! progovorio o povratku u Zadrugu 6 (VIDEO)
Foto: Vladimir Marković

Kristijan Golubivić diskvalifikovan je iz rijaliti programa Zadruga 6 nakon što je brutalno pretukao Uroša Ćertića.

Nakon napuštanja „bele kuće“, Golubović je priveden na infomativan razgovor, gde je dao izjavu povodom nasilničkog ponašanja, a sada je u intervjuu za Alo! otkrio dalje planove. 

- Imali smo takav dogovor da Kristinu oženim u rijalitiju, to je trebalo da bude prava svadba, sa našim gostima ali i sa zadrugarima, međutim do toga sada neće doći - rekao je najpre razočarani Kristijan.

OGOLIO DUŠU Kristijan Golubović za Alo! progovorio o povratku u Zadrugu 6 (VIDEO)

E-stock

 

- Kristina treba da se porodi sledeće godine, hteo sam da kamere snime njen carski rez i mene kako posmatram ceo taj čin, to bi bilo prvi put da se tako nešto desi u istoriji rijalitija - rekao je Kristijan između ostalog.

Ceo intervju možete pogledati na vrhu teksta.

GOVORIO JE DA JE MAJA NAKAZA Marijana Zonjić brutalno oplela po rijaliti paru, pa otkrila ovo

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Nena

04.10.2022 20:22

Njemu je mesto u zatvoru doživotno... Javno preti ubistvima, normalnim ljudima znači nije se pokajao za zločine koje je počinio i zbog kojih je robijao... Njegova sloboda je moralni pad nas kao naroda i ove naše lepe Srbije...

ZAZA

05.10.2022 11:21

ZBOG ČEGA GOD DA JE ROBIJAO, TUKAO SE I RANIJE, NIJE SAMO U RIJALITIJU, NASILNIK SE REKLAMIRA, TREĆA ŽENA TREĆE DETE, I ONA BAŠ IMA MOZAK, KOKOŠKAAA

Lili

05.10.2022 12:05

Jadan Kiki uvek nevino optužen uvek na njega se kola slome a on ništa kriv.Sad kuka kako treba svadba porodjaj a nema pare A orginal kroksice nosi.haha.