OTKRILA TAJNU ČUVANU 30 GODINA Zorica Marković nije mogla da izdrži, pa priznala sve
Printscreen

Zorica Marković otkrila je da je hranila pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog i punila mu frižider u vreme kada nije bio zvezda i bavio se ilegalnim poslovima.

Naime, pevačica i učesnica šeste sezone riijalitija "Zadruga" svako malo otkrije neke detalje iz dugogodišnje muzičke karijere, a ovoga puta ona se prisetila i pevača koji nas je napustio. Ispričala je detalje koje nikada nije podelila s javnošću.

OTKRILA TAJNU ČUVANU 30 GODINA Zorica Marković nije mogla da izdrži, pa priznala sve

Printscreen

 

Sve je počelo kada je Veliki Šef počeo da budi zadrugare za emisiju, a jedna od pesama koja se našla na repertoaru bila je od Džeja Ramadanovskog "Živim život koji moram".

- Jao, jao... Jao, živote, kurvo jedna. Jao, živote, što me držiš i dalje, a mojih prijatelja nema - vikala je Zorica kada je čula Džejov veliki hit na zvučnicima. Markovićki su potom prišli Uroš Ćertić, Veljko Simić i Emil Kamenov da bi od nje čuli zbog čega je setna.

- Ja sad živim život koji moram i radim ono što ne treba, kao svako ostavljena duša, koja samo tugu sluša - pevala je Zorica na sav glas, pogođena Džejovim glasom.

OTKRILA TAJNU ČUVANU 30 GODINA Zorica Marković nije mogla da izdrži, pa priznala sve

Alo

 

- Pozdrav za Sofiju. Mi smo 30 godina bili nerazdvojni. Džej i ja smo delili i dobro i zlo. Volela sam ga kao rod rođeni. To su bila vremena i godine. Delili smo sve što život nosi. Dobro, loše. On je bio ljudina. Znam ga još s ulice. Da li sam vam pričala kad sam mu napunila frižider kad je šibicario? Tada Marina Tucaković još nije napravila megazvezdu od njega. Ja sam ga znala i gledala sam da ga sklonim s ulice. Znala sam da je talenat. Napunila sam mu frižider da ne bude u šibicarenju - nastavila je Zorica svoju, nikada ispričanu, priču o legendarnom Džeju.

- Ja sam ga gledao lično kako radi, a onda je nas 200 čekalo autogram posle svirke. Bio sam klinac, ali Džeki je bio moj Dorćolac - dodao je Uroš, koji se nadovezao na priču.

OPLELA PO ZADRUGARIMA Sandra Rešić bez dlake na jeziku dala svoj sud o aktuelnim dešavanjima

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ljiljana

25.09.2022 18:46

Zorka je ne viđeno zlo!!! Bolje da mu nije pomagala, pošto ide i priča o tome. Dobri ljudi pomognu, i ćute o tome. Ona je poznata po tome, po tračarenju, lažima. Krmača. 🐖