SLAVLJE U DOMU DŽEJOVE ĆERKE Njen muž prvi objavio, cela porodica na okupu, čestitke pristižu sa svih strana! 12:00 Vip 0
LEPOTICA IZ DŽEJEVOG SPOTA UMRLA U 44. GODINI Sa sobom u grob odnela tajnu koja godinama intrigirala sve 22:17 Vip 0
SAŠA MATIĆ OTKRIO TUŽNU ISTINU Progovorio o legendarnom kolegi: "Svi su ga ostavili kada je ostao bez para" 12:20 Vip 0
DŽEJ JE OVOM POZNATOM PEVAČU DAO VETAR U LEĐA Savetovao ga da napusti školu i počne da se bavi muzikom! 10:35 Vip 0
"NAPUSTILA SI NAS PRERANO...." Udovica Džeja Ramadanovskog slomljena zbog smrti u porodici, potresna objava tera suze na oči (FOTO) 10:20 Vip 0
ZET DŽEJA RAMADANOVSKOG PLIVAO ZA ČASNI KRST! Na fotografiji tri prsta i zastava Nemanjića, ćerka legendarnog pevača nikad ponosnija na muža! 22:40 Vip 0
"TRAŽIO JE DA MU TO URADI NA GROBU" Luka Bojović imao poseban zahtev za poznatog pevača: "Mnogo je teško, ali moram" (VIDEO) 16:58 Vip 0
"ŠTA SI NAM TO URADILA?" Evo kako je Džejev zet reagovao na Cecinu izvedbu pesme za film "Nedelja" 14:30 Vip 0
OSTALE SU BEZ PARA, A ONDA IM JE PRIŠAO DŽEJ Neverovatna priča koja je raznežila mnoge: "Mora da je bila nedelja..." 13:55 Vip 0
"UPOZNAO SAM CECU, NISAM ZNAO KO JE" Dečak koji je igrao ulogu Džeja, progovorio o susretu sa muzičkom zvezdom 08:10 Vip 0
"ČETIRI GODINE BEZ TEBE, TAJKO MOJ..." Bolne reči Džejeve ćerke na godišnjicu smrti kidaju dušu 12:00 Vip 0
DŽEJEVA SESTRA JE UBIJENA Pronađena nakon godinu dana, a naručilac ubistva je član porodice! 07:00 Vip 0
SVI SU GA OSTAVILI KADA VIŠE NIJE IMAO NOVCA Četiri godine bez Džeja, ovo su bolni detalji iz njegovog života! 06:30 Vip 0
"ČESTO SAM SANJAO POPRAVNI DOM" Ove detalje o životu Džeja Ramadanovskog niko nije znao, a izazivaju jezu 10:46 Vip 0
TAJKO MOJ, HVALA TI ŠTO NAS ČUVAŠ ODOZGO Ćerka Džeja Ramadanovskog se obratila ocu bolnim rečima, danas je posebno težak dan za nju 17:50 Vip 0
SVETSKI ŠAMPIONI Dejan Kijanović, član tima 50+ koji je postao prvak sveta za Alo! poručuje: Naš fokus su Srbija, košarka i zlatna medalja (VIDEO) 18:02
''NJUJORK NEMA DUŠU KAO DORĆOL'' Sofija Milošević o odrastanju u Americi, pa oplela po Naomi Kembel: ''Nije prijateljski nastrojena" 20:00 Vip 0
BIĆE KAO VELJKO RAŽNATOVIĆ! Filip Mitrović na ovo pitanje nije smeo da odgovori, pa priznao: ''Nemam para da objavim ceo album'' 20:35 Vip 0
ISTORIJSKO BRATIMLJENJE: 300 godina od osnivanja Trojickosavska! Sremski Karlovci i Kjahta povezani misijom Save Vladislavića Raguzinskog (VIDEO) 11:26 Vesti 0
OD ELITE 8 KUPUJE STAN U ŠPANIJI! Đedović uskoro napušta Srbiju, a evo kako ga tretiraju kad ode kod Cece: ''Često me opominje'' (VIDEO) 20:20 Vip 0
DEVOJKA SE PORAĐA, A IZ STOMAKA IZLAZI ON Desingerica prevazišao sam sebe, publika zatečena prizorom 08:00 Vip 0
EMA RADUJKO DOŽIVELA PEH NA SCENI! Klipsa joj visila dok je igrala pred hiljadama ljudi, nastao haos 22:00 Vip 0
NIKADA SE NIJE BOLJE ŽIVELO U SRBIJI Vučić: Samo to nećemo sebi da priznamo, jer bi morali da kažemo da je Vučić nešto uradio 22:32 Vesti 0
PAKLENI RUSKI PLAN ISCRPLJIVANJA: Otkriveno koliko godina bi Putinu trebalo da ZAUZME CELU UKRAJINU 20:09 Vesti 0