Zorica
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Bivši muž pevačice Zorice Marković, Nedeljko Braca Zatezalo, sahranjen je juče na groblju Lešće. 

Pevačica nije mogla da sakrije tugu i suze, a više puta je istakla da joj je on bio najveća ljubav. Zorica se za Bracu udala dok je bila na početku svoje karijere.

Zorica, koja je na vrhuncu slave pevala u filmu "Tesna koža", svojevremeno je ispričala da je prvog muža uhvatila u prevari, ali i kako se provela njegova ljubavnica kada ih je uhvatila na delu. 

- Bila je promocija "Mirno spavaj, nano", p+uca sve. Ja tad dijamantsku ploču izdavala. Ne mogu da kažem da ga ne volim, ali ne mogu da mu oprostim. Tada su sedeli po nekim kafanama i to je bilo skupljanje. Završila se promocija, cveće, pokloni, odlazim kući, a đavo mi ne da mira - ispričila je Zorica.

- Nemir mi neki, gledam ja i reši, se da odem da vidim što ga nema. Upalim auto i dolazim, a on sa nekom plavušom, pijan ko letva, filmski se ljube. I ja priđem i njega po ramenu, pitam ga šta radi to i kažem mu da treba kući, jer ima dete. A ona meni kaže: 'pa šta ima veze, nek spava dete!' Da mi ti spomeneš dete, k****tino, i lepo je uhvatim pa preko ogradice od splava u reku. Skoči neko od bezbeđenja i izvdiše je, inače bih ja otišla na doživotnu. Tad sam bacila burmu... On je posle živeo sa njom, imali su i dete, da bi ga ona ostavila posle. Dođe đavo po svoje - kaže Zorica za "Kurir".

Inače, Zorica iz braka sa Bracom ima sina Iliju. Na sahrani bivšeg muža pevačice sin Ilija nije krio tugu ni suze, a mnogobrojne ličnosti iz javnog sveta pojavile su se na beogradskom groblju.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading