Nenad Aleksić Ša
Foto: Printscreen/Foto: Alo ilustracija

Zorica Marković poznata je kao vrlo vrsan rijaliti igrač, što bi se reklo, stara škola, te vrlo često iznosi mišljenja o takmičarima ,,Elite", a ovog puta su na meti bili ljubavni par Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša. 

Zorica Marković

Printscreen/Pink.rs

 

- Jao, Ša! Ja umirem od smeha, meni žao da se Elita završi, jer on je meni prezabavan. Ja ne znam šta se desilo sa njim ali ona mala ga vrti oko prsta. Opasna je, ona sa 24 godine ih sve tamo zaj*bava. Ja ne znam ko je ona, ja stvarno nju ne pamtim iz Zadruge 3. Kaže da je pevačica, ja ne znam gde je ona pevala, ali kad sam čula nešto da je pevušila, ona krešti. Ne znam da li se zakačila za Ša zbog karijere, ali ako si ušla da bi bila pevačica onda pevaj. niko je neće angažovati zato što je bila sa Ša - govori Zorica Marković za Star i nastavlja:

- Molim vas, nemojte da me zasmejavate. Ja čudom ne mogu da se načudim šta je sa Ša, čovek je poludeo, on ima ozbiljan problem u glavi. Neće oni opstati ni do finala, mala Miona se samo zeza sa njim. Uopšte mi se ne sviđa ona i to što radi. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading