OPLELA PO ZADRUGARIMA Sandra Rešić bez dlake na jeziku dala svoj sud o aktuelnim dešavanjima
Foto: Youtube/Printscreen

Pevačica i bivša zadrugarka, Sandra Rešić, tokom boravka u "Zadruzi" važila je za jednog od glavnih komentatora svih aktuelnih tema.

Ona se sad oglasila i dala svoj sud o dešavanjima koja tresu šestu sezonu najgledanijeg rijalitija.

Šta misliš o takozvanom "kokošinjcu" koji je napravio Marko Marković?

- Generalno u svakoj sezoni smo imali neku vrstu, ja to ne nazivam tako ružno jer mi se ne sviđa, imali smo neku vrstu devojčica koje su se vrtele oko momaka, osim ako ti momci ne budu zauzeti i ne uđu odmah u vezu. Čudno mi je od Milica i Ane, od Maje mi nije čudno, Maja flertuje, Maja se zaista veza. Mada možda joj se dopaducka. Ne verujem da Maja hoće nešto ozbiljno, iako bude nešto uradila to će biti iz nekog inata. Milica i Ana su me iznenadila jer su imale ono što sam ja znala i sa Milicom se čula, Anin profil sam gledala da ulazi spremnija nego ikad i da će biti komentatori, da će se njih glas čuti više, da neće ulaziti u veze i da neće praviti ne znam šta. Od njih mi jeste čudno jer sam mislila da će Milica biti ozbiljnija. Mislim da hoće da pokaže narodu da se zeza, a mislim da joj se jako dopada Marko. Ana je odlepila, na Ani se vidi da je odlepila, videla sam i na žurki. Ana je bila jedini čovek koji skoro nije prisustvovao žurki na kojoj sam pevala i pokazala sam joj "sram te bilo". Ja da sam bila na njenoj žurci ja bih prisustvovala sve vreme. To sam joj rekla kad sam izlazila, stajala je u ćošku sa Markom, nabila ga je u vrata radija, i tu sam joj rekla: "Tu si, konačno da te vidim na sopstvenoj žurki". Malo me je to iznerviralo. Međutim, Maja me ne iznenađuje, a Ana i Milica tako brzo, nisam očekivala. Neka rade devojke šta hoće, njihov život, njihove stvar, ali opet nisam očekivala. Njihovo ponašanje mi izgleda, pogotovo Anino, kao da ima 15 godina i da se zaljubila prvi put u životu. Miličino flertovanje mi je onako kao da nije pred kamerama i kod kuće pre slobodna.

Printscreen

 

Da li misliš, kao što kažu zadrugari, da su sa njim u priči samo jer je Stanijin bivši dečko?

- Ne mislim da su u priči samo jer je Stanijin bivši. Nisam stekla prošle godine utisak da je ni Ani, ni Milici, ni Maji, Stanija neki uzor. Ne mislim da je uopšte zbog toga. On je simpatičan momak oko kojeg će se vrteti cela "Zadruga", ako ne uđe još neki bolji frajer. Za sad mislim da im se dopada, a ako im se ne dopada ili je to neka fora, prodavanje priče, to je onda samo jer su svesne da će ovo biti jedna od glavnih tema. Tu je i mala Anita, bila mi je simpatična jako, mlada devojka. Pročitala sam životnu priču i negde sam razgovarala sa još nekim zadrugarima da ako nastavi ovako sa jednog na drugog, biće dežurna pre nego što smo imale dežurne neke prošle godine.

Printscreen

 

Kako komentarišeš nove ljubavne drame koje se dešavaju Matoroj?

- Matoroj se dešavaju iste stvari, dokle god bude ulazila u rijaliti dešavaće se iste stvari jer njen mozak je navijen da živi realan život u rijalitiju. Ja njoj dve godine nisam mogla da dokažem da osim nje i eventualno Miki, to su dva jedina čoveka koja realno komentarišu, pričaju šta misle i žive realne živote, svi ostali se foliraju, lažu, mažu, petljaju i muljaju. Svi ostali su ili proračunati ili prepametni. Samo njih dvoje žive kako bi živeli napolju. Mislim da nikad neće naučiti sve ono što joj ja ili njeni prijatelji iz spoljnog sveta govorimo, da stane i uspori. Mislim da neće ništa uraditi jer od tih riba koje su se vrzmale oko nje, Ivana, znam da ima neka Sofija Una, bila je u nekom priči i ništa mi se nije svidelo. Sa crvenom mi se isto nije svidelo i kao "Ipak se ljubila sa mnom, pristala je da to nešto bude javno", ništa od toga neće biti do kraja, sve dok ne bude ušao neko kome će se Matora zaista svideti kao što bi trebalo. Matora će nastaviti da se trudi, da li to bila crvena ili Sofija Una, nastaviće se da se trudi, klasično muvanje i udvaranje. One će da se vozaju na to njeno što ona ništa ne traži od njih i što se ne bi vozale? Mislim da će se desiti iste stvari i nadam se da se neće zaljubiti. Kad bih mogla nešto da joj poručim to je da se ne zaljubljuje i ne pravi budalu od sebe, iz jedne sezone normalna da izađe.,

Printscreen

 

Mnogo se nagađa ko se sviđa Maji Marinković, šta ti msiliš da li joj je neko zapao za oko ili samo flertuje?

- Ne nagađa se mnogo, ne sviđa joj se niko. Simpatičan joj je Marko i to je to. Ako nešto bude imala sa njim to će biti iz inata nekom tamo, ko god to bude bio, neću da posle bude rekla Sandra ovo ili ono. Maji se apsolutno niko ne sviđa i ako bude imala nešto sa Markom to će biti inat, ali videćemo kome.

BILA SI MOJ FAN Matora odlučna u tvrdnji da je Sofija Una Manić zaljubljena u nju

Komentari (0)

Loading