IVANA PROSLAVLJA ROĐENDAN BEZ TOMOVIĆA Vladimir se odmah oglasio i uputio joj emotivne reči, a evo i gde se nalazi (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Biša supruga Nenada Aleksića Ša, Ivana, juče je proslavila 36. rođendan, a mnoge je iznenadilo što joj Vladimir Tomović ove godine nije uputio čestitku.

Ivana je na svom Instagramu objavila fotografiju iz jednog beogradskog restorana na kojoj nasmejana pozira sa čašom vina u ruci. Za proslavu rođendana odabrala je elegantnu crnu haljinu na jedno rame i diskretan lančić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@_ivv_)

- Tetka u provodu! Danas sam napunila 36 godina i napokon shvatila da ono što baš želiš, život ti neće dati. Sada želim samo da naučim da budem srećna, evo krenula sam sa osmehom na ovoj slici. Živeli! - napisala je Ivana u opisu fotografije.

IVANA PROSLAVLJA ROĐENDAN BEZ TOMOVIĆA Vladimir se odmah oglasio i uputio joj emotivne reči, a evo i gde se nalazi (FOTO)

Printscreen

 

Vlada se na društvenim mrežama oglasio i obavestio pratioce da se nalazi u Vrnjačkoj Banji gde odmara, a čini se da ne planira da se vidi sa Aleksićevom.

Podsetimo, kada je Nenad Aleksić u Zadruzi prevario Ivanu sa Tarom Simov, njoj je javnu podršku među prvima pružio Vladimir Tomović, a o njihovom odnosu mnogi su dugo spekulisali.

ROBERTU SPOMENULI DETE Sukob u Beloj kući se nastavlja, bez dlake na jeziku otkrili šta misle o Viktorijinom bivšem mužu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading