Ša
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša danas proslavlja rođendan. 

U toku dana Veliki šef je poslao pismo na adresu Bele kuće kako bi čestitao Nenadu rođendan, a ovonedeljni vođa Slađa Lazić, pročitala je pismo.

- Dragi Ša, Veliki šef ti čestita rođendan i želimo ti mnogo zdravlja, sreće i ljubavi i što više dana provedenih u "Eliti". Proslava će se odviti u Dubiozi, tako da možete odmah krenuti ka tamo. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo.

Ša

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Učesnici Elite odmah su se uputili ka Dubiozi, kako bi proslavili rođendan Ša. 

Čim je došao do Dubioze, među mnogim poklonima nalazile su se i rođendanske čestitke. 

Prvu koju je pročitao, bila je od njegovog oca Kize. 

- Dragi sine, srećan ti rođendan! Želim ti svu sreću ovog sveta, da suze, bol, bes zameniš osmehom, srećom, smehom. Ti to možeš, da vidim onog Nenada koji pleni dobrotom, ne svađa se. Ne radi to sebi, ne uništavaj svoje zdravlje i budućnost. Život je napolju, gledaj da što lakše provedeš dane. Treniraj, šetaj, tu su ti Matora, Marko, Žana i još mnogo ljudi. Druži se sa svima - glasila je majčina čestitka, dok ga je očeva rasplakala:

Ša

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Snaga ti treba da shvatiš i sebi se vratiš. Istinu sebi priznati treba, a ja te volim visoko iznad neba. Nemoj drugima sebe da daš, ti vrediš puno, to moraš da znaš. Evo ti ljubav sedoga dede koji želi da je kraj tebe. Ne dozvoli da te bilo ko vređa, jer to ne zaslužuješ. Svaka suza ovog starca puno boli jer te tvoj Kizoni beskrajno voli! Uz tebe sam, dišemo ko jedan - poručio je reperov otac Kiza, a reper se rasplakao. 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading