ROBERTU SPOMENULI DETE Sukob u Beloj kući se nastavlja, bez dlake na jeziku otkrili šta misle o Viktorijinom bivšem mužu
Printscreen

Ovonedeljni vođa Marina Popović trenutno deli male budžete zadrugarima. Naredni je dobio Danijel Višić.

- Izvinite, nisam u mogućnosti da dam više svima - rekla je Marina.

Printscreen

 

- Treba da obrazloziš šta daješ, a ne da se izvinjavaš - skočio je Ivan Marinković.

- Danijel mali budžet. Napravio je priču sa Miljanom, gledanost, sad ima neke veze, ali nedovoljno da zaintrigira gledaoce. Da li sada radi to zbog gledanosti ili iskreno, to nisam provalila. Vreme će pokazati. Mali i za Sauera, moraš da budeš aktivan, nema te ni u dnevnim emisijama, ni za crnim stolom u komentarima - rekla je Marina.

Printscreen

 

- Mali budžet i Robertu. Tvoje učešće treba da se zasnuje na istinitim događajima. Supruga je iznela svoju priču, a ti si došao da pokažeš da ta priča nije istinita. Želiš da se izboriš za svoje dete. U momentu kad si komentarisao, trebalo je da se držiš činjenica. To je malo pokolebalo i gledaoce i zadrugare, da li govoriš istinu ili ne. Borba za dete treba da bude drugačija, ne smemo da povređujemo decu. Ja bih uvek išla na sporazumno rešenje, svaka svađa utiče na dete. Treba se miriti zbog deteta, sporazumno razgovarati, i uticati na nju da se ponaša kao majka. Ne može majka da ide bez gaća, ona golotinja, to je toliko odvratno, degutantno. Nisi ti kriv, ali probaj na neki način, razmisli. Inače, svaka čast na tome što si ušao da se izboriš za porodicu - poručila je Popovićka Robertu Mitroviću:

Printscreen

 

- Tijana, žao mi je što želiš da ideš kući. Ušla si sa ciljem, možeš da pokažeš svoje kvalitete - rekla je Tijani.

- Boža se bavi pevanjem, trudi se da dođe u fokus, to je njegovo i svačije pravo. Tu sam da ti pomognem koliko mogu. Snežo, tu sam ti i ja, i Matora, tu ti je Mića, tu su ljudi koji te simpatišu, i tebi dajem mali budžet. Što se tiče iskrenosti, bila si iskrena, javno rekla šta i kako - poručila je Popovićka.

DOĐI KOD TVOJE MAKICE Marinkovićeva želi Marka samo za sebe, totalni obrt u Beloj kući, rat zadrugarki

Komentari (0)

Loading