POMIRIĆU DEJANA I DALILU! Ekskluzivno za Alo! Huso Mujić progovorio o ćerki i bivšem zetu, a evo šta je rekao za Filipa Cara
Foto: Alo/ilustracija

Iako je Zadruga 5 nedavno završena, dešavanja iz „bele kuće“ i dalje su jedna od gorućih tema domaće javne scene, a sada je Huso Mujić ekskluzivno za Alo! progovorio o svom odnosu sa ćerkom Dalilom Dragojević, čiju je preljubu javno osudio.

POMIRIĆU DEJANA I DALILU! Ekskluzivno za Alo! Huso Mujić progovorio o ćerki i bivšem zetu, a evo šta je rekao za Filipa Cara

Foto: Alo/ilustracija

 

Kako nam Huso otkriva, on se s Dalilom još uvek nije video, a istakao je da će tokom razgovora ćerku posavetovati da traži oproštaj od bivšeg muža Dejana Dragojevića, kojeg je u Zadruzi prevarila sa Filipom Carem.

- S Dalilom se još uvek nisam video, trebalo bi da u roku od dva-tri dana dođe u Šepak. Mora da završi obaveze koje ima u Beogradu, a onda će doći i provesti neko vreme s porodicom - rekao nam je najpre Huso, koji je potom otkrio šta mu je putem telefonskog razgovora ćerka poručila.

POMIRIĆU DEJANA I DALILU! Ekskluzivno za Alo! Huso Mujić progovorio o ćerki i bivšem zetu, a evo šta je rekao za Filipa Cara

Foto: Alo ilustracija

 

- Jako se kaje za sve što je uradila, plakala je dok smo razgovarali, izvinjavala se… Svestan sam da ona trenutno prolazi kroz jako težak period. Čim je počinila preljubu, prvi sam je osudio, i dalje stojim pri istom stavu, ali moram trenutno biti uz nju. Narod je pljuje, vređa, osuđuje… Svi o njoj loše pričaju. Mora da se pokaje za svoje greške i da se izdigne iz situacije kako bi popravila ono što se još uvek može popraviti - objasnio nam je Mujić, pa otkrio kojim će tokom ići njegov razgovor s Dalilom.

- Razmišljao sam o tome da je posavetujem da razgovara s psihijatrom. Prošla je kroz mnogo toga, to su učeni ljudi, i mislim da joj je stručna pomoć potrebna. Kao otac, ja ću uticati na nju da ne ponavlja svoje greške. Posavetovaću je da razgovara s Dejanom, oni ne treba da budu neprijatelji. Najviše bih na svetu voleo da se on i Dalila pomire, učiniću sve što mogu da daju još jednu šansu svom braku, ali i ukoliko ne dođe do toga, svakako Dekiju želim sve najbolje - rekao je Mujić, pa istakao koliko ceni bivšeg zeta.

POMIRIĆU DEJANA I DALILU! Ekskluzivno za Alo! Huso Mujić progovorio o ćerki i bivšem zetu, a evo šta je rekao za Filipa Cara

Foto: ATA Images

 

- Deki je dečko na mestu, ne zameram mu ništa što je loše izgovorio za mene u rijalitiju, razumem zbog čega je to uradio. Jako mi je drago što je upravo on odneo prvo mesto, od početka sam govorio da sam uz njega i da sam mu podrška, on je kao moje dete. Draže mi je što je on pobedio nego da je Dalila, jer je on više zaslužio. U finalnoj večeri, mislim da je Šepak više slavio Dejanov trijumf nego Veternik.

Car je zlo

Da nije promenio mišljenje o ćerkinom bivšem dečku, Huso je još jednom potvrdio kada je za Alo! istakao da će na sve načine uticati na Dalilu da se kloni Cara.

- Drago mi je da su Dalila i Filip raskinuli, preko svojih principa  ne prelazim, tom čoveku nikada ne bih dozvolio da uđe u moju kuću. On je zlo, i treba da se kloni Dalile. Neka je živ i zdrav svojim roditeljima, ali što dalje od moje porodice - rekao je on.

MOGU DA OSETIM DA SI FATALNA ŽENA Isplivala privatna prepiska Osmana Karića i Dalile Dragojević, skandal u najavi

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (8)

Loading
Ina

16.07.2022 07:17

Huso,pamet beri!Dejan nije spao na pornicarku,jednom ga je neiskusnog uvatila na lazi i manipulacije,e vise nece moci!Deki porastao,vratio se familiji kojoj i pripada...svakom svoje,a ti se spremaj za hadz sa haram parama zaradjenim ti znas kako! i da ni Filip je nece neboj se....

Sven

16.07.2022 09:06

Sta se ovaj covek zakacio za Dejana? Hoce izgleda da dovrsi misiju njegovog preobracenja u Islam.

Cile

16.07.2022 11:42

Matori vedeo da dandaru neće niko pa proba da je ponovo uvali dejanu

Cile

16.07.2022 11:42

Matori vedeo da dandaru neće niko pa proba da je ponovo uvali dejanu

Nada

16.07.2022 15:22

Nije ona tuzna zbog Cara ,nego je boli Aleksandrin docek u Veterniku. Igrala je igru i po svaku cijenu zeljela da uzađe sa Carem iz Zadruge .Zaboga ,tako se pere najbolje. No,ipak je ona jos prije mjesec dana znala i zeljela da ponovo smuva Dejana i tako ode u Sepak ! Sva njena tuga je lukavo pripremanje terena,a i to je dio scenarija. Postoji nesto sto je mutno kod Dejana ,a to potvrđuje Dalilino ponasanje ,kao i sigurnost sa kojom babo izrazava zelju za pomirenjem. Zato ,Aleksandra ,dobro provjeri ,gdje je Dejan bio dok si gostovala na tv Pinku. Igra jos traje ,a zasticena kao beli madved od strane produkcije ,Dalila "jadnica pati" Dejane ,dobro se pripazi i da li i ti pristajes na dalju prljavu sepacko-pinkivsku igru !?!

Ljiljana

16.07.2022 15:35

Huso, jel se Emina tebi izvinula, jesi joj oprostio, i jesteli se pomirili, živite li zajedno? Opraštaj ti toj tvojoj jahačici koliko hoćeš. Dejana ste jednom prevarili, više nećete moći. Izgleda da samo vi verujete u njene suze i kajanje, i niko više. Nepuštaj te je više u BG-SRBIJU. NEPOŽELJNA JE. Uvek će biti pljuvana, ponižavana. Fffuuuujjjjjj bre, skini se Dejanu sa grbače. Matori jarče.

Stefan

16.07.2022 16:09

Huso od pomirenja nema ništa, kakav oproštaj i kome. Sam znaš o ti je ćerka i šta je. Što dalje od dejana,nema tu nikakve šanse, niti je Deki voli, niti je želi u svojoj blizini. Za njega je to daleka prošost. On je presrećan sa svojom porodicom i sa Aleks, nikada, bašo nikada neće ni razgovarati sa ovom rpomiskuitetnom osobom. Nije to žena zas njega.Narano, njoj je odgovaralo da bude sa njim, imala je pokriće za sva .ranja koja je praila i radila.Jednostavno ta priča je završena. Ponovo bi da je uvališ Dekiju, i ne pomišljaj na to, jer od toga nema ništa. NE VOLI JEm, zgadila mu se ....priča završena.kakva je ona Car je predivan mladić, ali njegova majka ne želi da čuje za nu,kao i za njega dok je sa njjom. Pametna žena.Huso sve se zna....Loš je čovek do bola....Ti si joj tata, ti je opraštaj, DEKI NE!Shvati da ona ni na mapi u njegovoj životu više ne postoji.

Krcko

20.07.2022 05:35

Ajde bre Haso i Mujo pusti decka na miru. Cuvaj ti tvoju Dudlilu ,dosadni ste komplet porodica Mujic.