ZASLUŽIO JE Kija Kockar prokomentarisala je Dejanovu pobedu u Zadruzi 5
Printscreen

Dejan Dragojević je u ranim jutarnjim časovima proglašen za pobednika "Zadruge 5", dok je drugoplasirana bila Dalila Dragojevića. On je tako postao prvi muškarac koji je trijumfovao u rijalitiju televizije "Pink", pri čemu mu je pripala novčana nagrada od 50.000 evra.

ZASLUŽIO JE Kija Kockar prokomentarisala je Dejanovu pobedu u Zadruzi 5

Alo

 

Dejanovu pobedu u "Zadruzi 5" je za Telegraf.rs prokomentarisala Kristina Kija Kockar, inače prva pobednica ovog šou-programa.

- Nisam sinoć stigla da pogledam, zaspala sam. Sad sam videla. Baš mi je drago! Zaslužio je! Čestitam i ostalim učesnicima na plasmanu - navela je Kija Kockar za naš portal.

ZASLUŽIO JE Kija Kockar prokomentarisala je Dejanovu pobedu u Zadruzi 5

Printscreen

 

VIŠE GA NEĆU PUSTITI DA IDE Baka Dejana Dragojevića otvorila dušu: Ako je Aleksandra kao Dalila, nemoj da mi je dovodiš u kuću

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
Vladimir

11.07.2022 14:36

Sl. etapa Kija u vezi sa Dejanom. Posle 6 meseci Dejan bez para. Kija raskinula.

Vera Narancic

13.07.2022 12:33

@Vladimir - Koliko nam je poznato Kija je zivela od svog rada i izdrzavala muza a Dejan i Dalila su ziveli od rijalitija Parovi i Zadruge i zaludjenih fanatika koji su im slali lovu ,poklone i placali stan u Beogradu-dijametralno suprotno nisu za poredjenje!

Nataša

13.07.2022 15:24

@Vera Narancic - A koliko nam je poznato Kija danas živi od rijalitija Zadruga, zaludjenih fanatika koji joj šalju lovu, kupuju poklone i daruju album i apartmane, dijametralno suprotni kažete?

Šone

11.07.2022 15:48

Manipulatorka, čestita manipulatoru, zna se🤮🤮🤮

Bane dobar sin

13.07.2022 12:26

Kija je od svog imena ,rada na sebi i svim sto je postigla a nije vise ulazila u rijalitijy show napravila brend za razliku od nekih poput Lune ,Dejana koji su po ko zna koji put u rijalitijy i zivece od njega!Neko i u svojoj kuci ima rijality prodajući svoje rodjeno i svoju intimu zarad love!

Lucija

13.07.2022 12:30

Lipa nasa Kijica angeo karizmaticna, vridna i svako zna zelit dobro!Neka te na svakom kantunu veka srica!Lijep pozdravcic za urednistvo Alo iz Dalmacy!❤️