HTELI SU DA ME UBIJU ZBOG KIJE Bivši zadrugar otkrio stravične detalje napada, zbog sukoba sa Kockarevom doživeo neprijatnu situaciju
Foto: Printscreen

Miljan Vračević sa Kijom Kockar nije bio u dobrim odnosima do skoro. Kako saznajemo, nakon "Zadruge" njih dvoje se nisu čuli i izbegavali su susrete, a Miljan je zbog svađa koje je sa njom imao imao dosta neprijatnih situacija.

- Kija i ja smo se svađali i ja sam joj svašta govorio, sve to stoji. Međutim, ona je tada kada je pobedila stvarno imala mnogo tih ljudi koji je vole i doživljaju je kao rod rođeni iako je možda uživo nikad nisu ni sreli. Imao sam dosta situacija da mi svašta kažu zbog nje, jer nju vole, ali sećam se jedne žene, onako starija. Pozlilo joj je i bila je u baš lošem stanju, pošto ja vozim kola Hitne pomoći, ja sam priskočio kolegama u pomoć da je prebacimo na krevet koji ide u vozilo. Tu je bio i njen suprug- započeo je Miljan, pa nastavio sa šokantnim detaljima:

- Ona ne može da govori, baš je loše i kada je onako ugledala mene jedva je izgovorila da ja ne volim Kiju i da joj se sklonim sa očiju. Muž joj tada kaže da pusti Kiju jer sam ja vozač, ona počela da jauče, da neće da je ja vozim, u tako lošem stanju ona neće da joj ja budem u blizini jer sam Kiji rekao svašta. Kasnije, bilo je sve kako treba, došla žena na kontrolu i tada mi kaže da sam mogla da te ščepam za vrat onda, još više mi pozlilo- ispričao je Miljan.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ljubica

22.12.2023 23:39

Miljan je mrzeo Kiju jer se zaljubio u nju i nije mogao da podnese to što mu nije uzvraćeno.