Kija i Ana
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Starleta Ana Korać danas je za Alo! potvrdila da se razvodi. Ona je inače postala poznata kao takmičarka rijalitija, a posebno je privukla pažnju medija kada se emitovala Zadruga 1.

Naime, u Zadrugu 1 kao anonimna ličnost ušla je Kristina Kija Kockar. Ona je tada pristala da bude deo rijalitija jer ju je tadašnji suprig Slobodan Sloba Radanović javno prevario sa Lunom Đogani.

Kada je Kija ušla u rijaliti, nastala je opšta pometnja, a prva joj je prišla Ana Korać i ostala joj najbliža do kraja te sezone. One su nastavile druženje i nakon Zadruge, a onda je sve puklo preko noći. A evo i zašto...

Naime, Ana Korać je pristala da bude u spotu Slobe Radanovića, što je njenu tada još uvek drugaricu izbacilo iz takta i ona je precrtala iz života. Osim toga, mediji su tada brujali da je između Slobe i Ane Korać, navodno, došlo i do se*s afere, međutim, Sloba je to demantovao, a Kija je ostala bez komentara.

- Pa opet ću reći da su sve to priče rekla - kazala. Demantovao sam ovo i rekao da neću više pričati na tu temu, ja sam svašta čuo, povezivali su me sa mnogim devojkama. Što se tiče Ane, sve je počelo od trenutka kada smo snimili spot, tada su počeli da nas povezuju - priznao je tada Sloba.

Sa druge strane, Sanja Stanković, voditeljka i bivša devojka Jovane Tomić Matore, istakla je tada da se Anina i Slobina afera desila:

- Ja sam bila upućena i znala da su spavali. Ali, nisam htela da komentarišem, jer su i Ana i Kija moje prijateljice i njih dve treba da reše to što se desilo - rekla je tada Sanja.

Podsetimo, Ana je danas za Alo! priznala da se razvodi. Ona je otputovala sa prijateljem i zamolila medije da je više ništa ne pitaju na temu razvoda. Mi smo se u međuvremenu podsetili svih Aninih veza i afera.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Ines

22.12.2023 23:15

Sanja je to potvrdila, cak su i Zadruzi pominjali zurke posle z1 gde su se sastajli i sta se desilo...niko nije demantovao samo su cutali...Kija mu je to u lice govorila on cutao

Sanja

23.12.2023 19:44

Pa kakve to veze ima? Kija je imala u isto vreme aferu sa VukMobom u Susnju pored Ulcinja. A pre toga sa Andrijom, Karicem i Filipom na wc solji. 😂😂