KIJA KOCKAR OTVORILA PANDORINU KUTIJU I ISPROZIVALA SLOBU RADANOVIĆA "Život u skrivanju te ne čini manje gejom nego što jesi" 18:50 Vip 1
HTELI SU DA ME UBIJU ZBOG KIJE Bivši zadrugar otkrio stravične detalje napada, zbog sukoba sa Kockarevom doživeo neprijatnu situaciju 10:50 Vip 0
SRAM TE BILO, DŽUKELO JEDNA, KOGA TI ZAVARAVAŠ? Goca Tržan raskrinkala Kiju Kockar uživo u emisiji! 08:30 Vip 0
Milica Veličković OD ZADRUGE JE KUPILA SILNE STANOVE Jovana Jeremić žestoko o Kiji Kockar, pa otkrila šta joj zamera: "Mora da pronađe sebe" 08:40 Vip 0
Ermin Biberović KIJA KOCKAR OTKRILA PRAVU ISTINU O STEFANOVOM NASILJU Karić nije mogao da veruje, hitno joj se javio, a ona ga potpuno dokrajčila! 15:25 Vip 0
Alo! O.Kosovac OTKRILA KAKO PROVODI DANE Kija Kockar se trudi da sačuva privatnost, a evo kako koristi slobodno vreme 02:30 Vip 0
N.Denda KIJA ODLEPILA ZA OVIM PEVAČEM! Kockareva je javno objavila njegovu fotografiju, a poručila je samo jedno (FOTO) 14:10 Vip 0
N.Denda GLEDAOCI RASKRINKALI ANU ĆURČIĆ! Ovo je dokaz da joj je jedini cilj da odnese pobedu u Zadruzi, a uzor joj je Kija Kockar 08:30 Vip 0
Alo! VELIKODUŠNA KIJA KOCKAR Pevačica iznenadila sve misterioznom objavom, svi se pitaju šta se dešava?! (FOTO) 00:30 Vip 0
Srbija Danas/Alo/M.V. ŠOK POTEZ KIJE KOCKAR! Pevačica se odlučila na ovaj potez, pokazala koliko je ozbiljna u svojoj nameri 10:40 Vip 0
Alo/A.J. "MISLI DA JE NEKO I NEŠTO" Zorica Marković oplela po Kiji, pa otkrila da joj Kockareva posle svega ne kaže ni "Dobar dan" 15:30 Vip 1
Alo/E.B. KIJA KOCKAR SE SLOMILA, GUŠI SE U SUZAMA ZBOG SMRTI Njeno obraćanje kida dušu, ostala joj je samo jedna uspomena! 07:58 Vip 0
Alo/N.K./A.J. "OD MUŠKARACA DOBIJAM SAMO KIJAVICU" Kija Kockar šokirala priznanjem, pa otkrila da je u stabilnoj vezi sa mlađim dečkom, evo ko je on! (VIDEO) 21:24 Vip 0
Alo/N.D. ISPLIVALI DOKAZI DA JE SVE NAMEŠTENO! Zvezdan i Ana pokušali da prevare naciju, a sada im je pala maska, u sve su umešani i Kija i Sloba 13:20 Vip 0
Srbijadanas/Alo/N.D. PET GODINA STOJI SAMO KRST, BRUKA! Kija Kockar otkrila ko joj je zabranio da ocu podigne spomenik, suočila se sa velikom nepravdom 13:10 Vip 1
Skandal/Alo/B.S. RAZOTKRIVENI Nemanja Gudelj slao ljubavne poruke Kiji Kockar, ona se nije ustručavala pa priznala sve 12:10 Vip 0
STIŽE NAM HLADAN TALAS, ALI PRE TOGA NAGLI SKOK TEMPERATURE: Meteorolog Ristić- Polarni vrtlog donosi 3 LEDENA PERIODA! (VIDEO) 20:33 Vesti 0
ZAKUVAVANJE - MINISTAR MIHAILO JOVANOVIĆ POKAZAO KOLIKO JE DOBAR KUVAR: Tikvice me sećaju na detinjstvo 20:00 Vesti 1
O OVOME DO SADA NIJE PRIČALA: Milica Pavlović prvi put otkrila nepoznati detalj o maćehi, bez dlake na jeziku obelodanila i ovo! 16:55 Vip 0
MILENA POPOVIĆ U RINGU ODGOVARALA NA NAJŠKAKLJIVIJA PITANJA Radila sam usta, sve ostalo na meni je prirodno (VIDEO) 20:00 Vesti 0
TEŠKO MI JE DA PRIČAM Taki se slomio na pomen Majinog pobačaja, prvi put otkrio šok detalje, umešana i njena majka 20:00 Vip 0
FILMSKA PLJAČKA U SUVOJ RECI Maskirani razbojnci uleteli u zlataru, pa zapucali na policiju (VIDEO) 12:05 Vesti 0
ZAKUVAVANJE - MINISTAR MILIĆEVIĆ POKAZAO KOLIKO JE VEŠT U KUHINJI Palačinke leče svako srce 20:00 Vesti 0
MINUS 14 STEPENI I 15 CM SNEGA Ledeni talas stiže u Srbiju, drastično zahlađenje stiže već SUTRA 16:20 Vesti 0
KARDIOLOG ISKRENO Ovih 5 namirnica su smrt za srce, a jedna se u Srbiji smatra izuzetno zdravom 07:57
KAZNA OD 100.000€ Oglasili se diskvalifikovani takmičari, evo šta rade nakon izlaska iz rijalitija 13:01 Vip 1