"INSISTIRA NA SVADBI" Kija Kockar otkrila detalje udaje za misteriznog muškarca koji joj kupuje dijamante! 23:40 Vip 0
"VIŠE NIKAD U CRKVI" Sija dijamant na Kiji Kockar, šokirala odlukom i javnim priznanjem (FOTO) 21:35 Vip 0
SLOBA PECNUO KIJU NIKAD JAČE! Udario na njene loše namere, a evo šta kaže o fori "Ćao, ćao, pope, direktore" 21:20 Vip 1
JEDNA STVAR SVE ŠOKIRALA Kija Kockar momentalno završila na sudu sa Jelenom Krunić, ovo je razlog 18:15 Vip 0
"VARATE SA ŽENAMA KOJE..." Kija Kockar poslala jasnu poruku nakon što je Sloba rekao da je Luna bolji čovek od nje! 21:30 Vip 0
PRECRTALA DEČKA Kija Kockar raskinula, pa šokirala potezom, pokazala intimnu poruku (FOTO) 21:00 Vip 0
"ČEKAM DUGO NA PRAVDU" Kija Kockar mora momentalno da napusti Tursku, hitno se oglasila: "Nažalost..." (FOTO) 00:50 Vip 0
RASKRINKANA KIJA KOCKAR! Otkriveno sve o njenim kreditima i dugovima, krije moćnika iz senke, a sada je sve jasno (FOTO) 23:10 Vip 0
POBEDNICA ZADRUGE KUPILA JOŠ JEDNU NEKRETNINU Javno se pohvalila, odlučila se za ovu destinaciju! 08:40 Vip 0
"LAŽNO SE PREDSTAVLJA KAO ADVOKAT" Kija Kockar se hvali diplomom Pravnog fakulteta, a sada procurio šok dokaz! (FOTO) 22:26 Vip 0
KIJU KOCKAR SAČEKAO ŠOK ISPRED VRATA STANA! Vratila se u Beograd i nije mogla da veruje, momentalno se oglasila (FOTO) 21:40 Vip 0
KIJA KOCKAR REKLA "DA" Krije svog partnera kao zmija noge, otputovala daleko sa njim, a sada javno potvrdila (FOTO) 18:15 Vip 0
"U ČIKAGU, A ONDA LOS ANĐELES, PA BALI" Kija Kockar putuje sa moćnikom iz senke kog krije od svih: Kako on mene sluša! (FOTO) 22:40 Vip 0
"KAO ODRASLA OSOBA BEZ DECE, MOJA JE DUŽNOST..." Objava Kije Kockar izazvala opšti haos: Drugi su žrtvovali svoje vreme zarad siromaštva! 22:55 Vip 0
PROCURILA INTIMNA FOTKA KIJE KOCKAR SA DEČKOM U KADI! Sve se vidi, on joj ljubi stopala, dok mu ona radi ovo! (FOTO) 23:30 Vip 0
SVI NA NOGAMA U DOMU KIJE KOCKAR! Pobednica Zadruge se hitno oglasila i sve javno objavila, nije mogla više da izdrži! 18:20 Vip 0
KIJA KOCKAR UŽIVA SA NOVIM DEČKOM! Ne želi više da krije, objavila javno fotku, komentari se samo nižu! (FOTO) 20:50 Vip 0
U HALTERIMA DRŽI DOLARE! Kija Kockar šokirala sve skandaloznim izdanjem, pozirala kao striptizete i ostavila sve bez teksta (FOTO) 23:10 Vip 0
RASKRINKANO KAKAV JE STUDENT KIJA KOCKAR! Evo sa kojim prosekom je završila prvu godinu Pravnog fakulteta (FOTO) 00:20 Vip 0
NEĆU U ROV S ĐAVOLOM I S ONIMA KOJI MRZE SRBIJU: Branko Babić U RINGU sasvim otvoreno o svemu 20:00 Vesti 0
Jovanović: Korišćenjem kvalifikovanog elektronskog potpisa u klaudu eUprave do efikasnije usluge u Banca Intesa (FOTO) 12:29 BIZ 0
"NE DAM ŽENI DA IDE SA DRUGOVIMA" Sajfer ponosno šokira stavovima, palo priznanje: ''Bio sam ženskaroš, ali sam muško pa...'' (VIDEO) 20:15 Vip 1
''KAJEM SE ŠTO SAM ODBILA ULOGU U IGRI SUDBINE'' Zorana Mićanović šokirala saznanjem, pa spomenula oca: ''Dve operacije kičme i infarkt'' 20:03 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 23. JUN Škorpije će obnoviti vezu s bivšim, Jarcu pohvale nadređenih, Ribama problemi sa varenjem 05:00 Razonoda 0