GLEDAOCI RASKRINKALI ANU ĆURČIĆ! Ovo je dokaz da joj je jedini cilj da odnese pobedu u Zadruzi, a uzor joj je Kija Kockar
Foto: Printscreen/Printscreen

Zorica Marković i Ana Ćurčić su pričale na tremu "bele kuće", te se dotakle teme pisanja romana, koji će navodno Ćurčićeva napisati po izlasku iz "Zadruge 6".

Podsetimo i pobednica prve sezone Zadruge, Kija Kockar napisala je knjigu nakon učešća u rijalitiju, a jednako je bila prevarena supruga, te su mnogi sada osudili Anu da navodno "kopira" Kockarevu.

- Znaš ti šta je roman napisati Zorice? Nije naivno - kazala je Ana.

- Znam, ne mislim sad, nego kad osetiš potrebu. Ide ti to od ruke - rekla je Zorica.

- Znam, biće vremena za to. Polako. Žao mi je što nisam upisala književnost - rekla je Ana.

Podsetimo, pevač Sloba Radanović 2017. godine ušao je u "Zadrugu 1" kao oženjen čovek kog je supruga Kija Kockar podržala, a onda ju je on javno prevario sa Lunom Đogani.

S druge strane učesnik Zvezdan Slavnić je u sadašnjoj šestoj sezoni istoimenog rijalitija prevario svoju dugogodišnju partnerku Anu Ćurčić sa 23 godine mlađom Anđelom Đuričić, a potom je nedavno i nju prevario sa starletom Majom Marinković, sa kojom je takođe raskinuo, pa se ponovo ipak vratio Anđeli.

"IMALA SAM TROJKU 15 PUTA" Šarmen šokirala priznanjem, poverila se drugarici pa otkrila sve o odnosu sa devojkom: Postavili smo pravila

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading