VIŠE GA NEĆU PUSTITI DA IDE Baka Dejana Dragojevića otvorila dušu: Ako je Aleksandra kao Dalila, nemoj da mi je dovodiš u kuću
Foto: Printscreen/instagram

Dejan Dragojević, sada zvanični pobednik Zadruge 5, otišao je u svoju rodnu kuću u Veterniku, nakon dugih pet godina.

Dejana je u dvorištu prvo sačekala baka Rozalija i taj susret bio je i više nego emotivan. Suze su lile i zagrljaji su trajali, a onda je baka Rozalija Branković otvorila dušu i progovorila o unuku.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Jedva sam čekala da ga vidim i jako sam se obradovala. Drago mi je što je došao. Više ga neću pustiti da ide nigde - rekla je ona.

Kako navodi, jutro nije moglo bolje da joj počne. Ne osuđuje unuka za postupke, ali ne volela da se ponovi isto.

- Pratila sa Zadrugu. Teško sam podnela sve što mu se desilo, gledala sam svaki dan. Već sam mislila da ću otići da ga izvučem, toliko mi je bilo žao, ali šta da radim. Valjda će se trgnuti - priča baka.

Foto: Printscreen/instagram

 

Na pitanje da li joj se dopada Aleksandra, kada već nema lepo mišljenje o Dalili, baka odmah odgovara:

- Šta ja znam, ja im ne biram devojke, ali kažem ako bude kao do sada nemoj da mi je dovodiš u kuću - iskrena je Rozalija.

DALILINO PRVO OGLAŠAVANJE NA INSTAGRAMU NAKON DESET MESECI Dragojevićka presrećna zbog drugog mesta, ali porukom zbunila sve: Iako smatram da...

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dijana

11.07.2022 15:16

Sve čestitke Dekiju i porodici Dragojević. Zaslužena nagrada. Baka Rozalija je legenda Lepa aka! Sao da ste vi nama živi i zdravi sto godina .Dejan vas sve obožava, ali ga je srmota svega što se izdeavalo pre pet godina.Patio je za sima ama.Zagrlite ga čvrsto to je za početak dovoljno. Sazreo je dovoljno i doneo jedinu ispravnu odluku, povrtak porodici...majci,bratu, ocu,sestri,bakama...Želimo mu svu sreću ovoga seta. Uživaj maleni!