BAHATO PONAŠANJE SANDRE ČAPRIĆ! Bivša zadrugarka napravila je haos u policiji
Foto: Youtube/Printscreen

Bivša zadrugarka Sandra Čaprić doživela je pre nekoliko dana saobraćajnu nezodu i odmah se brže bolje požalila medijima.

Navodno, ona je privedena zbog narušavanja javnog reda i mira i tom prilikom joj je oduzeto vozilo na proveru. Zbog toga je vikala na policajce, vređala i ponižavala ih, o čemu svedoči navodni očevidac sa lica mesta.

BAHATO PONAŠANJE SANDRE ČAPRIĆ! Bivša zadrugarka napravila je haos u policiji

Printscreen

 

- Prvi put sam video tu pevačicu. Bio sam u stanici da završim papirologiju, zapravo svojim poslom i spazio sam devojku koja neartikulisano viče na službena lica. Baš je delovalo nevaspitano, bahato i nedolično. Pomislio sam da se ponaša kao o ni iz rijalitija, a onda mi je jedan policajac i rekao da je i bila deo takvog formata - priča naš sagovornik koji se navodno zadesio na licu mesta.

- Svi su bili u šoku i pokušavali da je urazume i obuzdaju. Pričala je nepovezano, pozivala se na neke važne ljude na funkcijama, dok su joj oni profesionalno objašnjavali njena prava i obaveze. U više navrata su joj ukazali na ponašanje, ali nije vredelo. Čuo sam da je bila neljubazna i prema medicinskim radnicima Hitne pomoći koji su došli da je pregledaju. Verujte mi da su svi bili neprijatno šokirani i to je blaga reć. Posle sam u medijima čitao njen izjave i nisam mogao da verujem kako se pere, a svojim očima sam sve video- završava sagovornik.

Čaprićeva je navodno iznela svoju stranu priče o glasila se nakon toga. 

 

BAHATO PONAŠANJE SANDRE ČAPRIĆ! Bivša zadrugarka napravila je haos u policiji

Printscreen

 

RASULA SAM SE NA KOMADE, PREBILA BIH NJEGOVU MAJKU Teodorina majka ne može da zaustavi suze, iznela šok detalje o vezi Anđela i Džehve

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading