Anđela Šparavalo
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Anđela Šparavalo danas je proslavila rođendan na imanju u Šimanovcima gde je dobila pismo od porodice. 

Roditelji su joj saopštili da je se odriču i poslali pasoš u Šimanovce, ističući da bi joj najbolje bilo da nakon Elite napusti zemlju. 

Kako su istakli, njihov susret posle rijalitija mogao bi da bude koban po nju

Milena Kačavenda i Marko Đedović popričali su o pismu porodice Šparavalo. 

Deca se, bre, ubijaju zbog ovakvih stvari - rekao je Đedović.

Milena i Marko

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

 

- Rekla sam joj samo jednom da treba da ispoštuje roditelje, pa kad izađe, nek radi šta hoće. Ne da se ovde valja po krevetu - rekla je Kačavenda.

- Kažeš im:"Imam 20 godina i imam pravo da se j*bem s kim hoću". Nikog ne bi ugrožavala. Oni bi bili ljuti jedan period, pa bi pričali. Možda ona voli muškarce, ali čekaj da dođe kući. Kad već ona nije normalna, nek je oni ispoštuju - rekao je Marko.

- Našeg druga su tražili godinu dana, na kraju je umro tamo u katakombama na Kalemegdanu. To jer je bio gej - rekla je kuma.

- Vidiš da je ona nerazumna, ali ima pravo da bude s kim hoće. Nešto je za televiziju, nešto ne. Razumem i njih, imaju prava - rekao je Marko.

Milena i Marko

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

 

- Mora da postoji propust u vaspitanju, ne zbog se*sualne orijentacije, nego zbog nepoštovanja porodice. Takođe, zbog ovih patoloških laži - rekla je Milena.

- Mnoge porodice su unesrećene zbog tih stvari, prva Miljana. Postoje napolju psihijatri i psiholozi. Ima li neko da im kaže sačekajte, dok ne izađete, pa razgovarajte - kazao je Marko.

Anđela

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Meni je, bre, sa 46 godina mama rekla:"Nisi dobro, treba ti stručna pomoć"- rekla je Milena.

- Ovo što Anđela radi je van svake pameti. Jedino ako je malo bipolarna, čas ovako, čas onako. Vidi se da je ona nestabilna - rekao je Đedović.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading