DALILA OTKRILA SVOJ PAKLENI PLAN! Mujićeva nakon Zadruge menja lični opis, obelodanila šta će sve uraditi na sebi, zadrugarke ostale skamenjene!
Printscreen

Dalilu Dragojević javnost je upoznala kao učesnicu rijalitija Parovi, a primetno je da je na početku svoje javne karijere izgledala potpuno drugačije.

Naime, nakon turbulentnih par meseci u Zadruzi, gde je pred kamerama prevarila muža, a onda se i pobila sa ljubavnikom Filipom Carem, Dalila je promenila mišljenje.

Na Instagramu je objavljen video Dalile Dragojević koja otkriva da će po izlasku iz Zadruge zapucati kod plastičnog hirurga.

 

 

- Malo mačije oči, pa stavim silikone, kupim nov autić i onda: 'Izvini, je l' se znamo? - priča Dalila, a Milica je kritikuje da ne preteruje jer je lepa.

- Ma, neću ja promeniti lični opis - govori Dalila, a Viki joj dobacuje "samo sise".

Podsetimo, starleta nikada nije krila da se podvrgla brojnim plastičnim operacijama i zahvatima, a svojevremeno je čak objavila i video vađenja silikona iz usana jer je želela da se vrati "prirodnom izgledu".

ZADRUGARI NISU MOGLI DA SE OBUZDAJU! Nikad viđene scene se*sa u rijalitiju, tresla se izolacija, uključene čak četiri osobe!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading