ŠOKANTNO PONAŠANJE DRAGOJEVIĆA! Dejan se sinoć ubio od alkohola, pa prepariran ovo radio po pločicama, zgrozio sve!
Printscreen

Dejan Dragojević ubio se sinoć od alkohola, a njegovo ponašanje je bilo skandalozno.

Nakon sinoćne burne žurke i svađa koje su obeležile noć, Dejan Dragojević je ipak dobio svu pažnju javnosti, koja je ostala šokirana njegovim ponašanjem.

Naime, on je bio u vidno alkoholisanom stanju, a takvo njegovo ponašanje niko nije očekivao.

ŠOKANTNO PONAŠANJE DRAGOJEVIĆA! Dejan se sinoć ubio od alkohola, pa prepariran ovo radio po pločicama, zgrozio sve!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

On je padao po Beloj kući, bacao se po krevetu i podu, dok je Aleksandra pokušavala da ga obuzda i pomogne mu da dođe sebi, a on je na kraju završio na pločicama wc-a dok mu je Aleks držala kesu kako bi povraćao, on je ipak povraćao svuda po sebi.

DOĆIĆE DAN KADA ĆE MI SE ŠA IZVINITI! Monika sigurna da će se stvari okrenuti, a jednu stvar nikako ne može da prihvati!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
KoBra

16.02.2022 16:55

Ma budaletina se odvaljuje od alkohola zbog Dalile a ovamo glumi da je u vezi sa Alex. Njemu je Alexandra samo paravan. On da postuje novu devojku nebi se odvaljivao od alkohola jer nebi smeo to sebi dozvoli bas zbog nje. Ona naivna ko' francuska sobarica pa dopustila sebi da se zaljubi. Dalila je od sada solo i njegova paznja ce ici prema njoj a veza sa Alex ispast ce kao najveca sprdnja. Dejan i Dalila igraju rijaliti i pitanje je dana kada ce oni ponovo biti zajedno.

Dragan Niš

16.02.2022 18:26

Ništa se specijalno nije desilo.Dejan je bre bio izolovan od života,nije imao nikog da ga malo usmeri i izšlifuje,da ka nauči manirima i ophođenju sa devojkama.Zato se on oseća kao da je pušten sa lanca ali ga Aleks polako usmerava ,bez lomova preterane drame i nadam se da će do kraja uspeti da opstanu u ovom zverinjaku.Aleks se pokazala kao prava devojka.Napio se pa šta nije pravio probleme i lomio kao Dudlila i Car,Ša i Tara i drugi.