SLAVLJE U DOMU NENADOVE BIVŠE! Ovaj datum je jako bitan u Ivaninom životu, Brenina snajka i Vladimir prvi čestitali, a Tomovićeva poruka sve raznežila
Foto: Printscreen/instagram

Nenadova bivša supruga Ivana koju je ponizio pred milionima prevarivši je u rijalitiju sa kontroverznom Tarom Simov, danas proslavlja rođendan, a čestitke već pljušte sa svih strana.

Naime, njoj su na društvenoj mreži Instagram prvi čestitali Vladimir Tomović, Nenadov suparnik u rijalitiju i Brenina snajka i Viktorova devojka, Sandra Miljaković inače njena jako dobra prijateljica.

Verujemo da će proslava rođendana biti nesvakidašnja budući da Ivana zna jako dobro da se provodi i da uživa otkako je prošla cela situacija i svoj život vratila u normalu.

Podsetimo, poznato je da Ivana ne voli pompu oko svog života što se moglo i videti u jeku prevare i skandala kada je ona odlučila da se ne oglašava i totalno povuče iz javnosti dok se situacija ne smiri.

OSTAVIO SI GLADNO DETE, ŽIVIŠ SA 37 GODINA U ETNO SELU! Zadrugar sasuo Janjušu sve u lice, izgovorio mu najgore moguće reči i spomenuo porodicu!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading