Ša sa ocem
Foto: Privatna arhiva/Foto: Printscreen/instagram

Zoran Aleksić stao je uz sina repera i sada kad usred drugog razvoda ima novu devojku. Naime, on je odmah opleo po još uvek na papiru aktuelnoj snahi Vanji

- Zbog gluposti se oni svađaju, to je temperament u pitanju. Možda Nenad očekuje više, možda je ona takva da neće da popusti. Ali okej, gledam neke trenutke da mi je drago - rekao je Zoran i dodao:

- Nenad je pre ulaska u rijaliti podneo papire za razvod i došlo je do toga da je ona spakovala stvari i otišla. To se desilo kad je on prodao stan i prešao u drugi stan da ga oprema. Nenadu je najveći san da postane otac. Ne znam šta je među njima bilo pre, misim da joj je smetalo što on nije hteo stan da prepiše na njeno ime. Zabolelo me što je ona pričala da on nema para, ime... Sigurno je da su prenaglili kad su ušli u brak. Ona govori da je Nenad psihopata, a njeno dete je pazio bolje nego otac. On možda burnije reaguje, ali on nije nasilnik. Neka te njegove bivše vide kako su one radile i kakve su one bile - poručio je Nenadov otac pred premijernim kamerama i dodao:

- Ivana i ja smo uvek imali korektan odnos. Ja sam pročitao tu njenu izjavu, ona je jedina koja nikad nije koristila te izraze psihopata i slično... Ona je samo rekla da to nije onaj Nenad s kojim je ona živela. Ništa ružno nije imala da kaže o Nenadu i tom braku - rekao je Zoran na TV Pink.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading