Ivana Aleksić
Foto: Alo/Printscreen

Reper Nenad Aleksić Ša prevario je svoju suprugu Ivanu tokom učešća u rijaliti programu ''Zadruga'' sa Tarom Simov, nakon čega su se razveli, a ona se zbližila sa Vladimirom Tomovićem, te se spekulisalo da su u emotivnoj vezi što nikada nisu ni potvrdili.

Nakon razvoda, Ivana je prolazila kroz težak period, a Ša je nastavio dalje, te je ulazio u veze, zaljubljivao se, a nedavno se i oženio i napravio svadbu sa svojom izabranicom Vanjom.

I dok je on lumpovao, svi su se pitali šta je sa Ivanom. Naime, reperova bivša je procvetala nakon razvoda, a komentari mnogih su da nikada bolje nije izgledala.

Ivana Aleksić

Printscreen

 

Na svoj Instagram profil je podelila fotografiju iz izlaska na kojoj je u svilenoj zelenoj haljini koja je istakla njenu liniju, dok u ruci drži čašu i ne skida osmeh sa lica, te je jasno da je zadovoljna i srećna.

Takođe, njena objava sa proslave 36. rođendana je izazvala brojne reakcije i podršku javnosti, a ono što je napisala mnogi su shvatili kao da je definitivno zaboravila život sa Aleksićem i nastavila dalje.

- Danas sam napunila 36 godina i napokon shvatila da ono što baš želiš, život ti neće dati. Sada želim samo da naučim da budem srećna, evo krenula sam sa osmehom na ovoj slici! Živeli!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading