"TREBALO BI DA JE OVAJ DAN NAJSREĆNIJI, ALI NIJE" Uroš Živković iznenadio priznanjem nakon rođenja sina: "Situacija se promenila" 09:05 Vip 0
PEVAČ SE NE ODVAJA OD ZGODNE PLAVUŠE Na slavlje kod Uroša stigao sa njom, pa otkrio detalje: "Nije ličio na sebe" 07:35 Vip 0
SLAVLJE U DOMU TEE TAIROVIĆ NE PRESTAJE Pevačica samo dva dana nakon svadbe objavila radosne vesti! 16:20 Vip 0
VELIKO SLAVLJE NAKON VENČANJA U TAJNOSTI! Milan Vasić se oglasio, a čestitke ne prestaju da pljušte! 22:30 Vip 0
PORODILA SE PRE 6 MESECI, A DANAS PONOVO SLAVI! Marija Kilibarda puca od sreće, čestitke samo pljušte! 18:00 Vip 0
VELIKO SLAVLJE U DOMU RODIĆA! Najstarija sestra puca od sreće, čestitke samo pljušte: "Lutko moja!" 12:45 Vip 0
TAŠKE I VIKI SREĆU NE KRIJU, SLAVLJE MOŽE DA POČNE! Cela estrada im čestita, a evo i zašto 15:42 Vip 0
RADOST U DOMU NAŠE INFLUENSERKE! Poznata Srpkinja ne krije ponos, svi porodično jedva dočekali: ''Danas konačno idem kući" 15:40 Vip 0
"PIJANI MILORAD GRČIĆ ME JE OŠAMARIO I OPSOVAO" Uhapšeni gradonačelnik Obrenovca napravio skandal na slavlju, pevač otkrio sramne detalje! 10:03 Vip 1
TEK DOBILI SINA, A PONOVO SLAVE! Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović objavili srećne vesti! 11:40 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ ZGRNULA OGROMAN BAKŠIŠ NA SLAVLJU Voditeljka čuvenim hitom podigla sve na noge, pa potkačila pevačice! (VIDEO) 10:00 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ ODUŠEVILA ĆERKU POKLONIMA IZ AMERIKE! Lea dobila sve ono o čemu svaka devojčica sanja! (VIDEO) 11:15 Vip 1
SPECIJALAN POVOD ZA SLAVLJE! Veljko Ražnatović objavio srećne vesti, čestitke samo pljušte! (FOTO) 09:10 Vip 1
"MOJA GLAVOBOLJO I PRETKOMORO" Marija Šerifović se javno obratila Jovani Pajić, uputila joj emotivne reči (FOTO) 16:30 Vip 0
TERZINA PORODICA ZA SVE PARE SLAVILA ROĐENJE MALE BARBARE Komšije otkrile, cela familija bila na okupu! 17:40 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
NAŠ GLUMAC I VODITELJ POKAZAO STAN I SPLAVOVE! Razveo se nakon 16 godina braka: ''Mislio sam da ću dobiti otkaz'' 21:00 Vip 0
U RINGU MINISTAR DEMO BERIŠA O VOJNIČKOJ KARIJERU I DRŽAVI: Zakleo sam se Srbiji, braniću je dok sam živ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 14. JUN Bikovi, oslonite se na intuiciju, Vaga rešava nesporazume, Škorpije, pripazite na finansije 19:15